Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

JVC Everio Full HD GZ-HM440B

Cei de la JVC sunt cunoscuți pentru electronicele lor foarte bune și nu de mult au scos camera video JVC Everio Full HD GZ-HM440B despre care puteți remarca faptul că e una capabilă de a filma 1080p. Vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi (e mai ieftină decât GZ-HM435S) și la unele magazine vine la pachet cu un card SD de 8GB. Fiind un gadget foarte bun e normal ca garanția lui să fie de maxim 4 ani contra unei sume modice de 139 lei (eu zic că e bine să vă „asigurați” camera dacă o să o folosiți intens deoarece nu se știe niciodată). Vine cu compatibilitate pentru Facebook și Youtube, iar în aparat există două sloturi de memorie așa încât filmarea să se realizeze fără întreruperi.

Poze

Are multe acțibilde

LCD-ul

Specificaţii tehnice

JVC Everio GZ-HM440B e de tip FullHD și are un senzor de tip CMOS de 1,5 megapixeli care poate capta filme mpeg4 și poze jpeg pe multiple tipuri de carduri. Amintirile pot fi captate folosindu-se chiar și zoom-ul care e foarte bun – cel digital e 200x/70x, iar cel optic e 40x. În cazul în care se captează un film există posibilitatea înregistrării cu audio pe două canale.
Rezultatul filmării ori fotografierii poate fi admirat pe: ecranul din dotare care e de aproape 3 inci; puteți conecta camera la un televizor prin HDMI sau conexiuni suportate de TV; pe un calculator deoarece camera are USB.

Păreri pro şi contra

Pro: e făcut de un brand apreciat; nu costă mult; are o sumedenie de porturi printre care cele mai importante sunt HDMI și USB; are dual slot pentru card așa încât dacă memoria cardului se umple să puteți pune altul așa încât să nu întrerupeți filmarea; zoom-ul e foarte mare; ecranul e cu touch; greutatea e mică deoarece are sub 200 grame; vine cu un card de 8 giga ca și cadou; fiabilitatea e foarte bună deoarece garanția poate fi mărită la 4 ani contra unei sume mici.
Contra: nu am ceva de comentat atâta timp cât are și suport pentru YouTube și Facebook, mai exact pentru încărcarea clipului pe aceste site*uri fără prea mare efort.

Concluzie

GZ-HM440B de la JVC e un Everio nou forte capabil și pentru a vedea cum arată vă invit să urmăriți clipul de alături care e un video preview destul de reușit în opinia mea. Aspectul e foarte plăcut, iar LCD-ul deoarece nu are ramă arată foarte bine fiind parcă dintr-o bucată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu