Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Jacheta Bomber, alegere ideală pentru bărbați și femei

Jacheta Bomber e un nou tip de jachetă care e ideală primăvara, toamnă și chiar vara, dacă discutăm de serile mai reci. Acestea se adresează atât bărbaților cât și femeilor. În funcție de restul vestimentației se alege culoarea ei, dar are importanță și stilul de îmbrăcăminte preferat. De exemplu, cea de jos se potrivește doar la pantaloni de blugi și nu cu pantaloni sport, se poate purta o bluză subțire sub ea deoarece nu are izolație ca și gecile de iarnă.

Am pus o poză cu un model care-mi place mie, dar sunt multe alte variante mai accesibile sau chiar pentru femei. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acestea pot fi realizate din diverse materiale: poliester, nailon, piele naturală, piele ecologică, bumbac etc. Materialele folosite pot afecta felul prețul dar și felul cum arată. De exemplu, nailonul e mai subțire, lucios, are cute… pe când poliesterul e mai mat, neted și gros. Fiecare material prezintă avantaje și dezavantaje și cred că le știți deja.

Dacă alegeți o variantă cu ceva mai mult bumbac, recomandarea mea e să luați cu o mărime mai mare deoarece intră la apă puțin. Poate că doriți să ieșiți ceva mai bine în evidență cu o jachetă, de aceea există și variante cu suprafețe puțin lucioase (poliamidă, nailon, dar și unele din poliester). Dacă citiți pe net, veți vedea că țesăturile sintetice sunt rezistente la cele mai multe încercări, nu se pătează ușor și sunt o alegere inteligentă pe termen lung.

Păreri pro și contra

Variantele din poliester și cu puțin bumbac par să fie alegerea corectă deoarece nu costă mult, arată bine și se întrețin ușor. Sunt disponibile diverse tipuri de gulere și culori pentru acestea, iar eu cred că veți face alegerea corectă fără nici o problemă. Căptușeala din bumbac e mai plăcută pentru piele fiind călduroasă.

Dacă nu vreți o jachetă pentru mulți ani, cele din piele sintetică sunt destul de elegante și se potrivesc chiar cu orice pereche de blugi. Nu toate magazinele online oferă transport gratuit, bineînțeles se ține cont și de valoarea comenzii.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu