Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

iRiver E150

MP4 Player-ul iRiver E150 cu FM, capacitate de 4 sau 8 giga şi de culoare neagră (conform specificaţiilor, spun asta deoarece există mai multe modele sau mai bine spus mai multe variante) este cel mai bun player audio. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi și vine cu o garanție de 2 ani (s-ar putea ca unele magazine să-l comercializeze cu o garanție inferioară -de un an). Fiabilitatea se reflectă în garanție, deci e foarte bună, iar raportul dintre preț și calitate e și el la fel de bun deoarece nu costă mult, din câte se poate vedea, și poate reda o mulțime de formate video și audio.

Poze

Alături e o imagine cu acest model, iar la final e un clip pentru a vă face o părere despre cum arată.

Modelul pe alb

Acasă (cel pe gri)

Specificaţii tehnice

iRiver E150 FM 4GB sau 8GB vine pe două culori – alb sau negru, greutatea e de sub 100 grame (65 grame) și poate reda atât clipuri, cât și filmulețe. Dar, să nu vă așteptați să redea mkv-uri – format de fișier caracteristic calității 1080p. Muzica de pe calculator poate fi copiată prin intermediul portului USB, iar dacă memoria internă vi se pare mică atunci există posibilitatea măririi ei prin carduri microSD.

Păreri pro şi contra

Pro: este un player destul de bun deoarece autonomia bateriei este undeva la 16 ore pentru ascultat muzică şi 6 pentru vizionat clipuri video. Acest dispozitiv poate reda o multitudine de formate multimedia pe ecranul de 2,4 ţoli care are o rezoluţie de telefon mobil. Are două difuzoare, vine cu nişte căşti, are slot Micro SD şi poate fi folosit ca reportofon. Alt plus ar fi că preţul este unul accesibil, adică acest MP4 player iRiver E150 costă undeva la 239 de lei, fiind mult mai ieftin decât un produs Apple care să poată face ce face și acesta.
Contra: culoarea modelului negru e cam incertă deoarece conform celor care-l posedă aparatul este gri, iar spatele este negru.

Concluzie

iRiver E150 e un player foarte bun cu o autonomie impresionantă de până la 17 ore, iar dacă bateria se descarcă atunci se poate folosi cablul USB pentru alimentare. M-am decis să pun un clip cu modelul pe alb, pe post de video preview, deoarece seamănă foarte mult cu iPod și de aceea mă gândesc că va fi mai popular decât modelul pe negru (sau gri).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu