Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

iPad Apple de 64GB 3G

În acest review, voi scrie despre cea mai bună tabletă PC şi anume tableta iPad Apple 64GB 3G. Este una bună deoarece este tableta cu cel mai mare ecran de pe piaţa tabletelor PC din România. Am ales să scriu despre ea deoarece este la ofertă săptămâna aceasta şi dacă aţi vrut să o luaţi acum este momentul, preţul ei este cuprins între 2.000 de lei. Oferta este valabilă doar la acest magazin online în limita stocului.

Poze

Acasă

Ce conţine pachetul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri, are ecran de tip LED de 9,7 inci la 1024 cu 768 pixeli, procesor de 1GHz de tip A4, difuzor, hard disk de 64GB, Wi-Fi, bluetooth, 3G, autonomie de 10 ore şi suportă toate formatele foto, video, audio şi de tip document cunoscute.

Ca minusuri, iPad nu are intrare USB, nici cameră foto integrată. Dar dacă ai router wireless sau bluetooth la PC sau laptop, problema oarecum s-a rezolvat.

Concluzii

Este cea mai bună alternativă la un netbook sau mini laptop, poate fi un gadget foarte util pentru a naviga pe Internet, pentru a culege fel şi fel de informaţii.

Cu siguranţă tableta iPad 64GB este cea mai bună, dar şi cea mai vândută tabletă este acesta chiar dacă are un preţ destul de ridicat. Performanţele ei sunt ireproşabile, utilizarea ei este destul de uşoară pentru că chiar şi Băse are una, deci nu ai nevoie de cunoştinţe suplimentare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu