iPad generația a 4-a

iPad 4 sau iPad generația a 4-a e aici de ceva vreme și a apărut pe piață în același timp cu . Față de alte modele acesta are un ecran Retina (rezoluție 2048×1536), cip A6X sistem de operare iOS 6 și altele. Nu costă prea mult deoarece varianta de 16GB fără 3D are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Generația a patra are aceleași culori, adică vine pe alb sau negru. Cât despre popularitatea culorilor, ambele variante sunt la fel de populare atâta timp cât se vede logoul Apple și e iPad… Chiar dacă ecranul e unul mare de 9,7 inci, acest lucru nu influențiază negativ portabiitatea deoarece are o greutate mică de 652 grame.

Spatele
Spatele
Din față
Din față

Specificaţii tehnice

Acest nou iPad vine cu un cip A6X care are un procesor Swift (ARM v7 de la Apple) de tip dual core și o placă video PowerVR SGX 554MP4 de tip quad core. Astfel, acest gadget e foarte bun la jocuri, iar ecranul cu rezoluție înaltă o să afișeze orice joc fluent. Despre baterie trebuie spus că ține undeva până la 10 ore ceea ce e foarte mult în comparație cu alte tablete.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; portabilitatea e extraordinară; fiabilitatea e și ea bună, însă nu vă recomand să dați cu ea pe jos pentru a-i testa rezistența; ca la oricare gadget de top și la iPad se poate extinde garanția cu unul sau doi ani; ecranul e cel mai bun de pe piață deoarece celelalte modele au maxim Full HD, pe când acesta e Retina.

Contra: poate că pentru unii prețul e cam mare, dar tableta e foarte bună și până la urmă Apple a inventat tableta.

Concluzie

Multă lume își caută o tabletă deoarece înlocuiește cu succes consola, ziarul tradițional sau alte terminale de divertisment. Prețul pare mare la prima vedere, însă la tablete iPad-ul e standardul, iar restul sunt niște clone mai mult sau mai puțin reușit. Pentru a vedea mai multe detalii legate de acest gadget vă recomand preview-ul de alături în care se arată și care e componența aproximativă a pachetului.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „iPad generația a 4-a”

  1. E un pas inainte… unul chiar foarte mare aceasta tableta. Se vede ca Apple e tatal tabletei si recomand doar tablete Apple.

Comentariile sunt închise.