Inventor Supreme, avantajele acestui AC

Renumitul producător grec Inventor ne aduce în atenție aparatul de aer condiționat Inventor Supreme. Acesta e disponibil în variante de 9000, 12000, 18000 și 24000 BTU.
În rândurile care urmează am să scot în evidență principalele motive pentru care acest model merită achiziționat.

Însă înainte de toate ar trebui să precizez că acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Din poza de alături se poate observa că unitatea interioară e una cu un design minim.

Păreri pro și contra

Inventor Supreme e un aparat AC prezent în multiple capacități în funcție de dimensiunea încăperii pe care o să o deservească.
Evident că fiind un model nou vine cu multe lucruri în plus față de alte modele din anii anteriori. Printre aceste lucruri se numără tehnologia UV, ionizatorul, filtru cu triplă acțiune, autocurățare și altele.
Lucruri cu care suntem obișnuiți să le avem la aparatele de AC și care sunt prezente și pe acesta: repornire automată, motor inverter, mod sleep, mod ultra silențios, follow me și altele.

  • Modelul de 12.000 btu are clasa A++ la răcire cu un consum de 1,2 kW.
  • Nivelul de zgomot e de 22-40 decibeli, aparatul având mod silențios și sleep.
  • Are 4 funcții precum răcire, încălzire, ventilare și dezumidificare.
  • E echipat cu wireless, adică poate fi comandat de pe un telefon mobil.
  • Raportul dintre preț și dotări e unul foarte bun.
  • Filtrare și igienizare foarte bună a aerului.

Verdict

Pe piață există multiple modele de aparate AC, dar ar trebui să vă orientați înspre acest model dacă vreți ceva de calitate și cu un foarte bun raport între preț și dotări. Iar, datorită faptului că are garanție standard de 5 ani putem spune că și raportul preț/fiabilitate este foarte bun.

Te-ar mai putea interesa