Inventor Professional Wi-Fi, aparat de aer condiționat cu 4 way airflow

Aparatul de aer condiționat este destul de util indiferent de anotimp, în special dacă are și acea funcție de încălzire. Modelul din imagine se numește Inventor Professional Wi-Fi și are o capacitate de 1200 BTU, adică este perfect pentru camere mai mari și mici, însă să nu depășească 25 mp. Merită pus pe listă în special că are diverse dotări care le consider esențiale pentru spații de locuit. Pentru spații comerciale puteți opta pentru cele mai accesibile soluții de pe piață și nu aveți nevoie de cine știe ce filtre ori tehnologii moderne.

Designul este relativ același indiferent de brand, dar sistemul de distribuire a aerului poate fi diferit. Un aparat mai accesibil, dar cu 9000 BTU este Ariston Prios. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Montarea este puțin diferă față de cea a aparatelor portabile, adică trebuie pus pe perete și există o unitate externă. Având o unitate externă, nivelul de zgomot din locuință va fi scăzut și performanțele sunt ceva mai mari la acestea. Veți observa că și funcționalitatea este mult mai ridicată, adică vedem și funcția de încălzire. Puține parate portabile o oferă și poate fi utilă pe timp de iarnă atunci când vreți să încălziți rapid încăperea.

Chiar dacă capacitatea aparatului este de 12000 BTU, aceasta este o valoare generală, astfel că alegând anumite funcții, aceasta poate să crească (la încălzire poate să ajungă și la 16300 BTU). Vedem un filtru de sterilizare Hepa care reduce cantitatea de praf din aer. Dar să nu uităm nici că filtrul este unul cu triplă acțiune pentru ca voi să inspirați un aer cât mai curat. Particulele nocive sunt eliminate prin ionizare și voi veți simți o senzație de prospețime.

Puteți alege chiar și alte funcții, cum sunt cele de dezumidificare și ventilație. Deci nu mai este nevoie de un aparat în plus – dezumidificator, sau o aerotermă dacă ne referim la funcția de încălzire.

Concluzie

Modelul de sus are un nume ușor de reținut – Inventor Professional Wi-Fi, iar o anumită tehnologie este și evidentă – WiFi. Cu acesta puteți controla aparatul de la distanță, adică instalați o aplicație pe telefon.

Te-ar mai putea interesa