Inventor Magic M2GHP290-12, model portabil cu 12000 Btu

Inventor Magic M2GHP290-12 este un aparat de aer condiţionat portabil adresat celora interesaţi de ceva simplu capabil de a răci încăperi de 23 mp. Consumul energetic e unul mic prin faptul că are clasa A de eficienţă energetică a răcire cu un consum de 1350 W.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat care e simplu în utilizare şi nu are wi-fi. Din poza de alături puteţi vedea că e un model simplu ca aspect şi că are nişte dimensiuni nu prea mari (45x39x76 LxlxÎ cm).


Păreri pro şi contra

Modelul Inventor M2GHP290-12 face parte din seria Magic şi vine de la un brand grec care e pe piaţă din anii 60. De ceva timp comercializează astfel de aparate şi în ţara noastră.
Pentru a uşura instalarea aparatul vine la pachet cu un kit de instalare pentru fereastră. E un mod de instalare cu zero stres.
Precum alte aparate şi acesta are funcţie Sleep pentru atunci când dormiţi aşa încât condiţiile să fie unele perfecte pentru odihnă. Cu această funcţie se consumă şi mai puţin curent.
Nivelul de zgomot nu e deranjant, depinzând în mare parte de treapta de viteză aleasă. Acest aparat are 3 trepte de viteză, iar maximul de zgomot e undeva la 54 decibeli… conform producătorului.
Aerul va fi distribuit uniform în cameră prin faptul că are funcţie de Flapsuri automate. Acest lucru e unul util în cazul în care aparatul e pentru o sufragerie ori o încăpere ceva mai mare.
Agentul frigorific folosit e R290, asigurând maximum de eficienţă. E un agent ecologic cu un coeficient zero de epuizare a stratului de ozon.

Acest produs e pentru persoanele care nu vor să se complice cu instalarea unui aparat decicat ori care vor o soluţie portabilă în diverse camere ale locuinţei.
Nici nu ocupă mult loc şi nu se face deranj întrucât nu trebuie spart sau găurit nimic.
Referitor la fiabilitate trebuie spus că acest aparat are o garanţie de 2 ani care poate fi extinsă la 3 sau 4 ani.