Inventor L5VI32-18WFR, aparat de climatizare bun și ieftin

Aparatele de aer condiționat sunt de multe tipuri și principala diferență dintre ele e capacitatea de climatizare. Cel din poza de prezentare, Inventor L5VI32-18WFR, e un model cu capacitate de 18000 BTU, adică poate fi folosit în camere ceva mai mari și nu pare să fie cel mai performant. Acesta e potrivit pentru o locuință nu foarte mică sau chiar un apartament și îl veți folosi chiar și pe timp de iarnă cu funcția de încălzire. Vă puteți lua un gând de la radiatoare sau aeroterme electrice, acuma e mult mai comod dar și eficiența energetică e un plus la acest aparat (A+++ la încălzire).

E oferit cu o garanție generoasă pentru că e un model fiabil care merită încercat, iar filtrul montat e unul de tip Hepa care sterilizează aerul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

O capacitate mare vă permite să-l folosiți în camere de până la 36 mp, iar această recomandare e dată de producător. Kitul de montare e accesibil și nu e inclus pentru că poate nici nu e util dacă aveți o distanță mare între unități. Astfel, puteți cumpăra ulterior sau vine firma autorizată cu toate materialele necesare. Pentru a răci două încăperi puteți alege două aparate de 9000 BTU sau țineți o ușă deschisă dacă sunt alături.

Păreri pro și contra

Are clase de eficiență foarte bune și chiar nu se compară cu un aparat foarte ieftin, însă discutăm și de o capacitate mare, deci aș putea spune că prețul e corect. Are ionizator care elimină praful, mirosul și fumul din aer. Poate fi control prin intermediul telefonului mobil și e necesară o aplicație. Modul silențios e cel care reduce nivelul de zgomot pentru ca cei dragi să se poată odihni și nici nu veți simți prezența aparatului.

Varianta din imagine se numește Inventor L5VI32-18WFR poate memora poziția flapsurilor, oferă două căi de scurgere a condensului, poate diagnostica singur scurgerea de freon și poate fi programat când să pornească. E perfect pentru spații de locuit și chiar pentru spații comerciale datorită filtrului cu triplă acțiune și eficienței energetice.

Te-ar mai putea interesa