Inventor L5VI32-12WFR, AC Clasa A++ cu filtru Hepa şi Follow me

Inventor L5VI32-12WFR e un aparat de aer condiţionat din seria Life Pro cu o capacitate de 12000 Btu. Consumul energetic nu e deloc mare întrucât are clasa A++ la răcie.
Dacă nu cunoaşteţi brandul Invertor atunci ar trebui să fac menţiunea că acesta e unul grecesc, fiind prezent pe piaţă din anii 60.

Acest aparat e unul modern disponibil la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu un design minimal.
Din poza de alături se poate vedea că e un aparat de culoare albă cu un display care nu e vizibil. Cuvântul de ordine fiind minimalism… cum am mai zis-o.


Păreri pro şi contra

Modelul Inventor Life Pro L5VI32-12WFR e unul cu o capacitate de 12000 Btu suficientă pentru suprafeţe de până la 26 mp.
Aparatul nu e nici unul mare consumator de curent deoarece are clasele A++ (la răcire) şi A+++ (la încălzire). Consumurile fiind de 1,2 kW la răcire şi 0,9 kW la încălzire.
Unele persoane sunt preocupate de nivelul de zgomot, acesta fiind unul scăzut, dar direct proporţional cu treapta de viteză aleasă. Nivelul de zgomot al acestui aparat e unul de 22 la 40 decibeli.
Pentru transformarea lui într-un aparat smart i se poate pune un adaptor wi-fi deoarece e WiFi Ready.
Temperatura din jurul dvs va fi una optimă întotdeauna deoarece are funcţie Follow Me. Aceasta presupune faptul că telecomanda e una cu senzori, adică ia temperatura de la nivelul telecomenzii, iar în funcţie de aceasta adaptează temperatura.
O funcţie deosebit de utilă e cea Auto Restart, adică atunci când se întrerupe curentul şi revine, aparatul îşi reia programul. În opinia mea e una absolut necesară deoarece la noi se întrerupe des curentul.
Filtrul care echipează acest aparat e unul avansat, adică Hepa, anti praf, cu vitamina C şi catalizator.

Acest aparat ar fi recomandarea mea prin prisma faptului că are o sumedenie de lucruri utile incorporate. Printre acestea se numără eficeinţa energetică superioară, filtrul avansat şi funcţia Follow Me.

Te-ar mai putea interesa