Inventor L5VI32-09WFR, aparat de aer condiționat cu clasă A++

Aparatul de aer condiționat e necesar pe timpul verii chiar dacă aveți o locuință mică sau mare, izolată sau neizolată (preferabil ar fi să fie izolată). Inventor L5VI32-09WFR e varianta ceva mai mică, adică are o capacitate de climatizare inferioară. Astfel, aparatul costă ceva mai puțin însă trebuie să știți că montajul nu e inclus, ci trebuie să alegeți acest serviciu care are un preț în funcție de cât de repede doriți instalarea. Aveți totul inclus mai puțin kitul de montaj care e în jur la 100 de lei.

Acesta arată ca oricare altul, iar designul e premium cu afișaj digital ascuns de culoare albă. Cu alte cuvinte, doar seara e ceva mai vizibil, însă se vede și pe telecomandă temperatura aleasă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Camera în care va fi pusă unitate internă nu trebuie să depășească 21 mp, astfel performanțele vor fi pe măsură. DIn câte am observat acesta e perfect pentru a încălzi locuința deoarece eficiența energetică e mai bună – A+++. Nu sunt multe modele care se pot lăuda cu un o așa caracteristică. Filtrul de pe acesta are mai multe funcții, însă per total, e perfect pentru spații de locuit. E vorba de un brand popular și care oferă soluții moderne cu tehnologii noi (compresor cu durată de viață îndelungată).

Păreri pro și contra

Vine cu o eficiență energetică superioară și aici mă refer la clasa A++ Poate fi programat după bunul plac și până la 24 de ore, aceasta fiind limita. Cu ajutorul unei aplicații instalate pe telefon, aparatul poate fi controlat de la distanță pentru că are WiFi Ready. Are un filtru deosebit care purifică aerul, eliminând factori alergeni (Hepa). Modul de funcționare silențios e un plus pentru acest aparat și va fi pe placul celor care vor să-l pună lângă sau în dormitor.

Arată bine pe alb și nici nu cred că ar trebui să vă îndreptați atenția spre alte variante poate mai colorate. Inventor L5VI32-09WFR vine cu sisteme care vă avertizează dacă aparatul întâmpină probleme (scurgeri de freon sau erori), poate memora poziția flapsurilor și față de altele, acesta are două căi de scurgere a condensului.

Te-ar mai putea interesa