Inventor Fresh FRS-10L, dezumidificator ieftin 10 litri/24h

Un dezumidificator accesibil cu performanțe decente este acest Inventor Fresh FRS-10L, care nu este singurul model oferit de acest brand. Are un design simplu și compact, iar mutarea sa este destul de ușoară pentru că are un mâner suficient de mare. Acest aparat este ideal dacă aveți umiditate ridicată în locuință. Poate fi pus oriunde și nu va deranja mult deoarece nu este foarte zgomot (are modul silențios). Cu acesta puteți scăpa ușor de mucegai și igrasie, însă are și funcție de uscare rufe, adică va dezumidifica continuu.

Eu consider că este un aparat care merită recomandat deoarece este mic și practic, iar funcționalitatea este una superioară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea rezervorului este suficient de mare – 2.1 litri, alte aparate similare oferă o capacitate inferioară. Funcționalitatea este un punct foarte al acestui aparat deoarece oferă destul de multe funcții utile: repornire automată, silențios, dezumidificare continuă, programator 24 ore, detectare scurgere freon, autodiagnosticare erori și altele.

Acesta oferă specificații decente, dar voi puteți alege chiar și alte variante de la acest brand dacă nu vă convine un anumit sau mai multe aspecte legate de aparat. Acesta poate fi folosit pentru o singură încăpere, iar pentru spații mai mari puteți alege varianta cu capacitate de 12 litri pe zi.

Păreri pro și contra

Chiar dacă rezervorul de apă nu este foarte mare, poate fi racordat un furtun pentru a elimina mai ușor apa. Are protecție prea-plin, adică este prezent un indicator care vă avertizează când rezervorul este plin. Pe lângă mânerul din partea de sus, aparatul este prevăzut cu rotițe pentru transport și nu trebuie să ridicați aparatul. Are un afișaj digital care afișează nivelul de umiditate din casă, astfel că veți ști dacă mai este necesar să folosiți aparatul.

Inventor Fresh FRS-10L este un aparat mic și ușor de folosit care ajustează umiditatea din încăpere. Îl puteți seta când să pornească ca să obțineți un aer mai ușor de respirat, însă din când în când tot trebuie să aerisiți camera deoarece nimic nu se compară cu aerul proaspăt de afară.

Te-ar mai putea interesa