Inventor Comfort CF-ION-10L, de ce ai alege acest dezumidificator

Inventor Comfort CF-ION-10L e un dezumidificator pentru o suprafață de 40 mp care se evidențiază față de altele prin faptul că are ionizator. Prin prezența acestei caracteristici avem garanția unui aer foarte curat.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care nu ocupă mult loc și ne oferă un aer cu umiditate potrivită.
Din imaginea de alături se poate vedea că acest aparat e unul care arată identic cu modelul CF-ION-12L care vine de la același producător.

Păreri pro și contra

Modelul Inventor Comfort CF-ION-10L e unul cu un nivel de zgomot scăzut, lucru datorat faptului că beneficiază de trepte de viteză și dezumidificare inteligentă.
Ar trebui să vă orientați înspre acest model din mai multe motive precum:
1. Oferă funcție de uscare a hainelor, aceasta fiind numită Dryer.
2. În cazul în care se întrerupe curentul acest aparat are funcție de repornire automată. În felul acesta aparatul își reia activitatea când revine curentul.
3. E ușor de transportat prin faptul că are roți atașate.
4. Filtrează aerului prin intermediul filtrului de purificare. Acest lucru are rol de a curăța aerul pentru dvs., dar și de a prelungi durata de viață a aparatului.
5. Vine cu dezumidificare inteligentă, adică aparatul setează automat nivelurile de umiditate în funcție de temperatura ambientului. În felul acesta se economisește energie electrică.

Există și dezavantaje, cel mai important fiind că nu are conectivitate wireless. Acesta e motivul pentru care nu se poate folosi telefonul pe post de telecomandă.

Per ansamblu acest model se va dovedi perfect pentru acele persoane care vor un aparat ușor de folosit și de la un producător recunoscut în domeniul climatizării.
Despre Inventor ar trebui să precizez ă e un producător grec și că produsele sale sunt unele de calitate.

 

 

Te-ar mai putea interesa