Inventor Aria AR3VI32-12WF/AR3VO32-12, AC cu filtru Hepa şi Follow me

Inventor Aria AR3VI32-12WF/AR3VO32-12 e un aparat de aer condiţionat modern pentru persoanele interesate de ceva cu o capacitate de 12000 BTU aşa încât să facă o climă plăcută în încăperi de 19-25 mp.
Filtrarea e una foarte bună deoarece are un filtru de 3 feluri: Hepa, anti-praf şi cu triplă acţiune.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care arată bine, e performant şi eficient. Eficienţa e dată de prezenţa inverterului care asigură o economie de curent de până la 50 procente.


Păreri pro şi contra

Pentru a putea fi integrat într-un ansamblu smart home acest aparat are tehnologie wireless (wi-fi). În felul acesta poate fi controlat de la distanţă prin intermediul unei tablete ori a unui smartphone.
Clasa de eficienţă energetică e A++ pe partea de răcire având un consum de 1kW la răcire.
O altă funcţie interesantă e dezumidificarea, aparatul acesta având posibilitatea realizării a 1,1 l/h.
Probabil că sunteţi interesaţi şi de nivelulde zgomot şi de aceea trebuie spus că unitatea internă are de la 21 la 38 decibeli în funcţie de treapta de viteză aleasă.
Alte funcţii utile sunt autorestart, Follow Me, mod sleep şi mod turbo.
Autorestart presupune că aparatul îşi reia programul în cazul în care curentul se întrerupe şi îşi revine.
Follow Me presupune existenţa unui senzor în telecomandă şi în felul acesta aparatul adaptează temperatura în funcţie de cât e în jurul telecomenzii.
Pentru linişte desăvârşită poate fi activat modul ultra silenţios. În acest fel o să dormiţi liniştiţi.

Dacă vă intresează o alternativă de 9000 Btu pentru o cameră mai mică atunci există un model Aria şi pentru o astfel de cameră.
Brandul Inventor e unul foarte cunoscut la nivel de continent şi e câţiva ani e prezent pe piaţa din România cu aparatele sale de aer condiţionat standard şi portabile.

Te-ar mai putea interesa