Inventor Aria AR3VI32-09WF/AR3VO32-09, AC 9000 BTU cu clasa A++

Inventor Aria AR3VI32-09WF/AR3VO32-09 e un aparat de aer condiţionat modern cu eficienţă energetică A++, control wi-fi şi strat de protecţie aurit al unităţii exterioare.
Capacitatea de 9000 BTU face aparatul unul excelent pentru încăperi de 12-18 mp, adică numai bun pentru apartament de o cameră.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu filtrare avansată deoarece are filtru HEPA, filtru cu densitate mare (anti-praf) şi filtru cu acţiune triplă.


Păreri pro şi contra

Aparatul Inventor Aria AR3VI32-09WF/AR3VO32-09 nu e unul gălăgios deoarece nivelul de zgomot e de 20-39 decibeli pentru unitatea internă. Acest zgomot depinde de treapta de viteză aleasă (are 5 viteze pentru unitate exterioară şi 12 pentru unitatea de la interior). Unitatea din exterior are un nivel de zgomot de 55 decibeli, însă fiind la exterior nu vă vă deranja prea mult.
Dacă vreţi să dormiţi liniştiţi atunci există butonul „Silenţios”.
Vine cu patru funcţii de climatizare care sunt: răcire, încălzire, ventilaţie şi dezumidificare.
Telecomanda e una modernă oferind aparatului posibilitatea funcţiei „Follow me”. Această funcţie presupune că temperatura e adaptată în funcţie de cât e e temperatura din jurul telecomenzii.
Alte funcţii importante cu care vine aparatul sunt autorestart, sleep şi turbo.
Per ansamblu acest aparat e unul foarte bun şi aici mă refer şi al filtrare. Se evidenţiază filtrul cu triplă acţiune, adică vitmina C, ioni de argint şi catalizator. În felul acesta avem parte de un aparat care furnizează un aer cât se poate de curat.
Întrucât are tehnologie wi-fi poate fi controlat de la distanţă, deci integrat într-un ansamblu smart home.
După cum scriam mai sus acest model are 9000 BTU, iar dacă vreţi ceva cu capacitate mai mare există un model de 12000 BTU de la un brand similar.

Brandul Inventor e unul din Grecia, fiind fondat în 1966. Acesta e prezent cu produsele sale şi în România, iar aparatele sunt realizate în China conform site-ului lor (inventorairconditioner).

Te-ar mai putea interesa