Intel SSD 335 Series

Intel a lansat de curând cel mai nou SSD al său – Intel SSD 335 Series -care în momentul de față vine doar în capacitate de 240 de giga. Cu acest nou model cei de la Intel vor să înlocuiască seria 330. Modelul de față are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar principalele sale caracteristici ar fi capacitatea mare de stocare, suportul Sata 3, scrierea cu 450 mega și citirea cu 500. Se poate vedea clar că acest model e superior seriei 840 a celor de la Samsung.

Poze

SSD-ul Intel 335 Series e un model care arată precum modelul anterior, adică 330-ul, însă nu aș putea spune că asta e un lucru rău. Din câte se poate vedea din imaginea a doua, nu e deloc mare, iar grosimea e optimă pentru instalarea în dispozitive care au locașe de 2,5 inci.

Cutia
Componenta

Specificaţii tehnice

Cea mai importantă caracteristică a Solid State Drive-ului de față e faptul că scrie cu 450 mega pe secundă. Asta e un lucru de lăudat deoarece sunt multe astfel de componente care nu se descurcă așa de bine. Poate fi montat în laptopuri, dar și în desktopuri cu ușurință. Dacă o să montați modelul de față într-un notebook atunci o să-i creșteți portabilitatea deoarece consumă puțin curent și are o greutate mică de 80 grame (840 series e mai ușor).

Păreri pro şi contra

Pro: e realizat de un brand cunoscut, dar și apreciat în domeniul SSD; are un raport foarte bun între preț și calitate; fiabilitatea e crescută, iar la asta contribuie garanția standard de 3 ani, dar și faptul că producătorul garantează că produsul va funcționa 1,2 milioane de ore.
Contra: nimic, chiar dacă prețul pare mare la prima vedere, dar asta e doar o impresie greșită. Poate un minus ar fi că există doar modelul de 240 și nu sunt prezente și alte capacități, momentan.

Concluzie

Această componentă e adresată acelora care vor să-și tuneze PC-ul și au un buget mai generos pentru achiziția unui SSD din categoria Pro. Există și alternative mai ieftine, dar acesta e cel mai rapid și e recomandarea mea pentru acele persoane care vreau ce e mai bun pe piață, indiferent de cât costă.

Lasă un comentariu