Intel Core i5 3570

În mare parte acest procesor i5 3570 e tot un , doar că nu poate fi supratactat și de aceea vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » ceva mai mic, dar nu cu mult. Este tot un Ivy Bridge care a apărut în 2012 și principalul lucru care m-ar atrage să cumpăr unul ar fi cele patru nuclee și frecvența de peste 3 giga. Eu nu prea sunt fan al frecvenței și v-aș sfătui ca la achiziționarea unui procesor să nu vă ghidați neaparat după frecvență, ci mai mult după numărul de nuclee.

Poze

Alături e o imagine cu acest procesor, dar eu nu cred că e prea important cum arată, ci ce poate. Nu am prezentat o imagine cu conținutul pachetului, dar trebuie să știți că vine cu un cooler care în opinia mea e bun și nu va trebui să-l schimbați cu unul mai capabil. Cipul e unul mic și nu va fi deloc greu de montat.

Componenta

Specificaţii tehnice

Intel Core i5 3570 e un procesor ideal pentru un sistem de gaming și placa video o să vă ajute la vizionarea filmelor HD în cazul în care nu vreți să vă configurați neaparat un calculator de gaming. Deci, ce vreau eu să spun e faptul că vine cu un cip grafic integrat de tipul Intel HD. Acest cip e unul foarte capabil și o să vă ajute la vizionarea filmelor HD, dar și a celo Full HD în cazul în care o să setați corespunzătorul playerul.

Păreri pro şi contra

Pro: e foarte performant și acest lucru e datorită brandului care realizează procesoare capabile, dar și construcției cu patru core; vine cu multe tehnologii care mai de care mai utile ori inutile; vine la pachet cu un cooler care va ține procesorul la rece, dar și cu un GPU de ultimă generație; puterea termică nu e deloc mare și de aceea nici nu consumă prea mult curent.
Contra: prețul e undeva la 1000 de lei, deci e cam mare.

Concluzie

Pentru a vă face o părere aproximativă despre acest cip vă recomand clipul de alături, iar dacă vreți ceva mai capabil atunci un  ar fi mai mult decât ok deoarece i se poate face overclocking, dar la 4 core nu cred mai are rost să riști să-l arzi. După cum ziceam, alături e un preview la capabilitățile acestui procesor.

Te-ar mai putea interesa