Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Intel Core i5 3570

În mare parte acest procesor i5 3570 e tot un Intel Core i5 3570K, doar că nu poate fi supratactat și de aceea vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ceva mai mic, dar nu cu mult. Este tot un Ivy Bridge care a apărut în 2012 și principalul lucru care m-ar atrage să cumpăr unul ar fi cele patru nuclee și frecvența de peste 3 giga. Eu nu prea sunt fan al frecvenței și v-aș sfătui ca la achiziționarea unui procesor să nu vă ghidați neaparat după frecvență, ci mai mult după numărul de nuclee.

Poze

Alături e o imagine cu acest procesor, dar eu nu cred că e prea important cum arată, ci ce poate. Nu am prezentat o imagine cu conținutul pachetului, dar trebuie să știți că vine cu un cooler care în opinia mea e bun și nu va trebui să-l schimbați cu unul mai capabil. Cipul e unul mic și nu va fi deloc greu de montat.

Componenta

Specificaţii tehnice

Intel Core i5 3570 e un procesor ideal pentru un sistem de gaming și placa video o să vă ajute la vizionarea filmelor HD în cazul în care nu vreți să vă configurați neaparat un calculator de gaming. Deci, ce vreau eu să spun e faptul că vine cu un cip grafic integrat de tipul Intel HD. Acest cip e unul foarte capabil și o să vă ajute la vizionarea filmelor HD, dar și a celo Full HD în cazul în care o să setați corespunzătorul playerul.

Păreri pro şi contra

Pro: e foarte performant și acest lucru e datorită brandului care realizează procesoare capabile, dar și construcției cu patru core; vine cu multe tehnologii care mai de care mai utile ori inutile; vine la pachet cu un cooler care va ține procesorul la rece, dar și cu un GPU de ultimă generație; puterea termică nu e deloc mare și de aceea nici nu consumă prea mult curent.
Contra: prețul e undeva la 1000 de lei, deci e cam mare.

Concluzie

Pentru a vă face o părere aproximativă despre acest cip vă recomand clipul de alături, iar dacă vreți ceva mai capabil atunci un i5 3570K ar fi mai mult decât ok deoarece i se poate face overclocking, dar la 4 core nu cred mai are rost să riști să-l arzi. După cum ziceam, alături e un preview la capabilitățile acestui procesor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu