Intel Core i3 3220

Procesorul Intel Core i3 3220 vine ca o alternativă la și are nuclee. Poate fi montat doar pe o placă de bază cu socket 1155 cum e , iar coolerul este o facilitate care însoțește acest procesor. Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și acest preț mi se pare foarte bun având în vedere că e un procesor i3 de generație nouă care are și o garanție de 3 ani.

Poze

Intel Core i3 3220 vine cu un design caracteristic Intel, dar și caracteristic procesoarelor. Are capabilitatea de a reda fluent filme HD și asta datorită cipului grafi integrat de tip Intel HD. Referitor la posibilitatea de a reda filme 1080p nu cunosc situația, dar din câte am citit pe forumuri se pare că acest lucru e posibil cu unele setări corespunzătoare în player.

Cutia

Specificaţii tehnice

Intel Core i3 3220 e un model al anului 2012 și vine ca o soluție pentru construirea unui PC de tip office pentru aceia care nu se joacă prea mult. De asemenea e ideal și pentru cei care se uită frecvent la filme deoarece, după cum spuneam anterior, are un GPU puternic care își ia memorie din memoria sistemului.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; nu costă deloc mult; garanția standard e de 3 ani; vine de la n brand care-ți inspiră încredere; consumul de curent nu e deloc mare și asta te ajută în special dacă ești o persoană foarte economică ori „verde” – care respectă mediul înconjurător; poate fi montat pe plăci de bază noi cu socket 1155 care nici nu costă prea mult.
Contra: nimic deoarece are un raport dintre preț și calitate foarte corect.

Concluzie

Dacă vrei să-ți faci un calculator foarte bun pentru sarcini office atunci îți recomand acest procesor. Eu aș zice că ar fi bun și pentru un desktop de gaming dacă nu ai prea mulți bani, da dacă poți scoate ceva mai mulți bani atunci un  ar fi mai bun, în opinia mea. Instalarea într-un desktop a procesorului nu e complicată, iar dacă nu vă descurcați atunci puteți să vă documentați din manual ori de pe ‘net urmărind un tutorial.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Intel Core i3 3220”

Comentariile sunt închise.