Inomi Vacuum Cleaner N100, păreri aspirator 250W cu acumulator

Cu toții suntem sătui de cabluri și aspiratoare grele, iar din această cauză recomand modelul vertical Inomi Vacuum Cleaner N100. Acesta are o greutate de 2,8 kilograme și bateria poate să țină până în 35 minute.

Raportul preț/dotări este unul excelent deoarece acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, pe acești bani primim un apparat de la un producător renumit în domeniul aspiratoarelor. Trebuie să scriu că acest producător are și aspiratoare robot care și ele au prețuri mai bune decât la concurență.

INOMI Vacuum Cleaner N100

Păreri pro și contra

Aspiratorul Inomi Vacuum Cleaner N100 se diferențiază de roboții de aspirare prin faptul că nu aspiră singur și că oferă niște avantaje pe care le voi puncta în rândurile care urmează:

  • Rezervorul de colectare e unul de 800 ml așa încât golirea să fie mai rară.
  • Puterea e mult superioară unui robot deoarece motorul produce 250W și o putere de aspirare de 15.000-30.000Pa.
  • E și aspirator de mână deoarece configurația poate fi adaptată în acest sens.
  • Pachetul e unul complet, adică are un număr mare de accesorii. Sunt aceleași accesorii care le găsim la multe aspiratoare.
  • Filtrarea e foarte eficientă deoarece are separare dublu ciclon, filtru din inox și filtru din burete (Hepa).

Din păcate, acest model are un rezervor de capacitate inferioară modelelor fără sac, adică aspiratoarelor cu fir dar fără sac. Dar, acest lucru e unul caaracteristic modelelor verticale. De asemenea trebuie să țineți cont că nu e mop și că nici nu aspiră umed.

Aparatul are o baterie care poate să țină 20-35 minute, iar când acumulatorul trebuie încărcate atunci trebuie ținut cam 4 ore.
Nu am scris despre motor că e unul BLDC, adică unul modern. Denumirea de BLDC e prescurtarea Brushless DX electric motor și presupune un motor fără perii.

Dacă nu știți prea multe despre Inomi atunci trebuie să scriu că au site și că sunt localizați în Shenzhen (oraș din China).

Per ansamblu acest model ar fi recomandarea mea pentru acele persoane care doresc un produs de calitate de la un producător recunoscut în domeniu. În privința eficienței am doar cuvinte de laudă deoarece puterea mare o să vă ajute să aspirați orice suprafață.

Te-ar mai putea interesa