Inomi M20, cel mai ieftin robot de aspirare cu stație de golire

Roboții de aspirare sunt la fel de populari ca și aspiratoarele verticale, iar pentru mulți dintre voi reprezintă o alternativă bună la aspiratoarele clasice cu cablu. Inomi M20 este un model foarte interesant deoarece oferă specificații bune plus o stație de încărcare și golire a recipientului. Acesta nu este un aspirator simplu, ci unul destul de performant, adică are o putere de absorbție mare și mop pentru suprafețe dure. Evident că acestea nu sunt cele mai importante dotări ale unui aspirator din segmentul de mijloc, ci sunt importante și aspectele legate de senzori și partea software. Cu alte cuvinte, unii roboți pot aspira și spăla suprafețele mult mai eficient și pot depista mai bine obstacolele, plus că mapare e și ea importantă dacă nu vreți ca el să pătrunde în anumite zone.

Sunt și soluții fără acea stație de golire, dacă vreți să economisiți bani, însă după cum am menționat sus, este cel mai ieftin model dacă luăm în calcul acea caracteristică (stația). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Toate au stație de încărcare, adică el revine singur când bateria este pe final și nu trebuie să-l încărcați manual. Nu exclud variantele foarte ieftine care pot oferi caracteristici de bază și un încărcător clasic.

Are recipiente destul de mari – 3 litri pentru praf, respectiv 300 ml pentru apă(ca pe Inomi LE7 Robot Vacuum). Evident că filtrarea nu se face prin apă, de aceea producătorul nu a uitat să pună și un filtru HEPA care este foarte eficient, dar și foarte popular.

Arată precum un aparat de top și ca multe altele, are conectivitate WiFi pentru un control de la distanță și funcții suplimentare. Oricum, nici nu cred că a fost gândit să-l folosiți fără aplicație. Vedem și o compatibilitate cu asistenții vocali Alexa și Google, astfel controlul poate di chiar vocal.

Concluzie

Inomi M20 folosește sistemul de navigare Smart Exploration, adică va circula șerpuit prin locuință și nu aleatoriu, iar zonele interzise le puteți marca cu banda magnetică inclusă. Aceasta este o soluție simplă și foarte utilă pentru diverse situații.

Te-ar mai putea interesa