Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Indesit YTM0871REU, uscător de rufe cu pompă de căldură

Uscătorul de rufe cu pompă de căldură are o clasă energetică bună, iar Indesit YTM0871REU e un astfel de model și se poate lăuda cu o clasă energetică A+. Doar cele cu uscare prin condensare au o clasă energetică inferioară (B), dar și rezultatele sunt diferite. Pompa de căldură usca rufele cu aer cald și aer rece, deci țesătura nu va avea de suferit. Sunt destule modele cu un astfel de sistem de uscare, însă mai sunt și cele hibride care se folosesc de condensare.

Butonul Push&Go e destul de bine evidențiat ca fiind de altă culoare și ușurează utilizarea sa. Această funcție e perfectă pentru uscare zilnică și programul are o durată de numai 45 minute. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Are un panou de control simplificat și cu butoane clasice, ni nu era nevoie de ceva mai sofisticat. Acesta trebuie să vă ușureze viața și să câștigați mai mult timp alături de familie. E dificil dacă locuiești la apartament și nu ai unde să scoți rufele la uscat. Ei bine, un uscător e o investiție pe termen lung ca și oricare alt aparat automat, iar fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială că doar e vorba de Indesit.

Păreri pro și contra

Clasa de eficiență A+ e tipică pentru modelele cu pompă de căldură și poate chiar mai bună în alte cazuri, dar poate nu vă convine prețul. Tehnologia Push&Go e ideală pentru cei care nu vor să se complice, însă și așa, panoul de control are o interfață simplă. Pe lângă haine, acest uscător poate usca și pantofi sport, astfel că nu trebuie să aveți multe perechi. Mașina de spălat trebuie să aibă și ea programe similare, pentru a îmbunătăți rezultatele. Opțiunea de antișifonare e foarte importantă atunci când nu mai vreți să călcați rufele sau uscați doar cămășile de lucru.

Indesit YTM0871REU poate fi pornită cu întârziere pentru că are pornire programabilă, iar această funcție e tot mai căutată. Chiar dacă nu aveți un loc special pentru acest aparat, îl puteți așeza în dressing unde aveți loc și cred că camera ideală.