Indesit YTCM087BEU, uscător prin condensare cu clasa B

Indesit YTCM087BEU e un uscător de rufe clasic pentru persoanele care vor să usuce 7kg de rufe. Are o eficienţă energetică bună întrucât are clasa B cu un consum anual de 504 kWh. Consumul energetic per ciclu e de 4,23 kWh.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care are funcţii de bază. Din poza de alături puteţi vedea că are un design minimal aşa încât să poată fi utilizat cât mai uşor.


Păreri pro şi contra

Uscătorul Indesit YTCM087BEU e unul modern care are tehnologie de uscare prin condensare. Faţă de uscătoarele ventilate standard e un aparat eficient energetic, dar nu la fel de eficient precum un model cu pompă de căldură.
E realizat din materiale de calitate aşa încât să ţină cât mai mult. De exemplu cuva e din polipropilenă, iar motorul e unul universal cu garanţie 5 ani (aparatul are garanţie 2 ani).
Întrucât consumă ceva mai mult decât un model cu pompă de căldură există nişte trucuri pentru a face aparatul mai eficient energetic: curăţaţi periodic filtrul, uscaţi o încărcătură completă şi folosiţi o viteză de centrifugare superioară.
Dimensiunile sunt unele bune de60x65x86 lxaxî cm aşa încât să-l puteţi amplasa cu uşurinţă unde doriţi. Întrucât nu e un aparat la el de complex precum o maşină de spălat are o greutate inferioară de 37 kilograme.
Dacă doriţi să nu pierdeţi prea mult timp cu călcarea rufelor atunci o să vă ajute opţiunea „Rufe fără cute”.
Pentru reîmprospătarea rufelor există şi ciclu de reîmprospătare care ajută la rufe fără cute şi eliminarea mirosurilor neplăcute. E un ciclu care durează 20 minute.
Nu e un aparat gălăgios, în acest sens având 67 decibeli pe post de nivel de zgomot.

Per ansamblu acest model e unul care e recomandat persoanelor care vor un aparat de bază care să-şi facă treaba corespunzător. Brandul Indesit e unul italian şi are o lungă istorie în domeniul electrocasnicelor (exisă din 1930).

Te-ar mai putea interesa