Indesit XWA71252W, mașină spălat Innex

Indesit XWA71252W e un nou model de mașină de spălat din seria Innex care are capacitate de 7 kilograme și eficiență A++. Poate multă lume întreabă de ce ar alege acest model Innex Indesit, iar eu aș răspunde pentru că prin apăsarea unui buton aparatul face totul automat, iar după 50 minute ai rufele gata spălate.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primim un aparat foarte eficient care nu ocupă prea mult loc chiar dacă e un model cu încărcare frontală.

Aparatul
Aparatul

Specificațiile care trebuie menționate la acest model sunt panoul de comandă modern, capacitatea mare de încărcare și eficiența excelentă. Vine cu multe programe, inclusiv pentru haine închise.
Caracteristica foarte lăudată numită Innex e una care o găsim doar la acest brand și presupune că apăsând doar un buton mașina face totul. (Acum normal că trebuie ca dvs să puneți hainele că doar nu e robot să vă caute hainele.) Probabil că acest lucru o să fie prezent și la alte branduri deoarece e ca și cum ai porni un automobil de la buton și nu folosind cheia de contact.

Lucrurile care trebuie apreciate la acest model sunt prețul foarte mic, aspectul plăcut, garanția îndelungată (normal că poate fi mărită la maxim 4 ani pe bani puțini) și că e foarte ușor de utilizat.

Deci, dacă sunteți în căutarea unui aparat electro care să fie foarte util în spălarea hainelor atunci acest model ar fi o recomandare din partea mea. Capacitate a cuvei de 7kg face aparatul unul foarte util pentru cei cu familii mari, dar și pentru cei care dețin o pensiune.
Prețul nu e deloc mare, iar clasa A++ de eficiență contribuie la un consum cu vreo 20% mai mic decât la clasa A. Acest lucru văzându-se la sfârșit de lună când trebuie plătit curentul.
Pentru a vă face o impresie despre cum arată aparatul am pus alături un clip mai jos, însă trebuie să vă avertizez că e un model similar, deci nu modelul din acest articol.

Te-ar mai putea interesa