Indesit XIT8 T1E X, combină frigorifică cu sistem Total No Frost

Combina frigorifică Indesit XIT8 T1E X are un design minimalist și cred că o să arate foarte bine în bucătăria voastră. Mă refer la faptul că sunt linii drepte, pe uși nu avem nimic, nici măcar mânere. Mânerele sunt integrate și avem acces ușor la ele pentru că aveți acel spațiu generos dintre ele. Depinde și de preferințele fiecăruia, poate că unor utilizatori le place mai mult designul clasic cu mânere verticale, doar că atunci nu mai aveți sistemul de uși reversibile.

Cele mai multe aparate frigorifice sunt disponibile pe inox, iar această culoare e una modernă și apreciată de mulți. Totuși, nuanța poate fi diferită de la un brand la altul (mai deschis/închis). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ușile aparatului se deschid standard spre dreapta după cum se vede și în imagine, iar interiorul e vizibil datorită culorii (alb), iluminării foarte bune și suprafețelor transparente. Pe ușă avem un loc special pentru ouă, dar și recipiente mici ori sticle. Volumul e important când alegeți un aparat frigorific, în special când e unul de utilizare îndelungată. În acest caz discutăm de o capacitate de 350 litri, din care frigiderul are 223 litri și restul de 97 litri aparține congelatorului. Deci, avem trei compartimente generoase de dimensiuni diferite (doar cele două de jos sunt mari).

Păreri pro și contra

O combină cu sistemul de răcire No Frost prezintă o eficiență energetică superioară, dar mai sunt și alte tehnologii care pot face aparatul mai eficient. Veți observa că nu se mai formează atât de multă gheață pe alimente (dezghețare automată), trebuie curățat mai rar și e mult mai ușor să scoateți pungile cu alimente. Congelarea e satisfăcătoare și poate că cele 4kg sunt de ajuns pentru că și așa nu veți pune mai mult în el. Spațiul generos din congelator va fi apreciat de cei care nu au o ladă frigorifică.

Indesit XIT8 T1E X vine cu funcție de răcire rapidă numită, evident, Fast Cooling. Aceasta ajută la o conservare ceva mai bună a alimentelor, astfel că mâncarea gătită cu acestea e mai gustoasă.