Indesit XI8 T2Y S B, combină argintie de 340 litri

Combina frigorifică Indesit XI8 T2Y S B e una destul de apreciată și poate fi aleasă la un preț foarte bun. Bineînțeles, există și varianta mai accesibilă ca resigilat dacă considerați că nu vreți să depășiți un anumit buget. Nu putea fi prea ieftină deoarece are și un volum generos, iar eu o inclus în segmentul mijlociu spre superior. Pentru a fi o combină premium, are nevoie de panou de control digital dar și de dozator de apă. Totuși, asta nu înseamnă că acele dotări sunt utile, poate că nici nu le veți folosi.

Mie îmi plac combinele cu design simplu și argintiu, iar mânerele incorporate sunt cea mia bună alegere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar și congelatorul are No Frost, astfel dezghețare congelatorului e automată și nu se mai formează atâta gheață. Chiar și alimentele sunt mai bine conservate și nu-și pierd din proprietăți. Clasa de eficiență energetică A++ e oferită pentru un consum redus de energie, iar acesta e de 273 kWh pe an. Bineînțeles, acest consum se ia în calcul împreună cu volumul aparatului, deoarece un aparat mare nu poate consuma mai puțin decât unul mic din același segment (sunt câteva excepții care costă foarte mult).

Interiorul e ca și la multe alte modele doar că e mai mare pentru că e vorba de o combină mare. Congelatorul are compartimente încăpătoare, iar congelarea e foarte bună – 10 kg pe zi (majoritatea au în jur de 4-7 kg la 24 de ore). Are trei funcții standard, iar în pachet sunt incluse accesoriile clasice, care le găsiți și la alte combine.

Păreri pro și contra

E un model cu consum destul de redus datorită sistemului de răcire, funcții destul de utile, e destul de silențioasă, congelatorul e suficient de performant. Nu are control electronic, dar și așa nu e o dotare care va fi prea utilă.

Indesit XI8 T2Y S B poate concura cu destul de multe modele de pe piață datorită numărului mare de caracteristici speciale. Aceasta e mult peste una clasică cu același volum și veți observa că e și foarte silențioasă.

Te-ar mai putea interesa