Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Indesit WITXL 109(EX)

Această maşină de spălat cu încărcare verticală Indesit WITXL 109(EX) e un model destul de nou şi bun. E un model cu programe speciale sport şi pentru ţinută Outdoor Wear. O altă recomandare dar cu încărcare frontală e Eco Time IWD 6125. Programele speciale sport sunt trei la număr şi se adresează atât hainelor sport cât şi încălţămintei sport: sport intensiv, sport delicat şi special shoes. Deci aş putea spune că se adresează celor pasionaţi de sport şi plimbări în aer liber. Pe lângă acestea mai are şi programe pentru ţinute de tip denim (blugi) şi anume le uscă la perfecţie fără a se decolora. Spre deosebire de cele cu încărcare frontală, aceasta e mai mică şi deci nu va ocupa prea mult loc. O recomand şi datorită calităţii materialelor din care e realizată maşina şi a preţului foarte bun. Dacă vă gândiţi să o alegeţi pe acesta, aveţi nevoie de un buget modic. Prețul bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Aşa arată

Deschisă

Specificaţii tehnice

După cum observaţi şi în pozele de sus, WITXL 109(EX) are un afişaj digital LED de dimensiuni mici. Pe acesta se pot vedea informaţii destul de utile, cum ar fi etapele de spălare. Încărcarea acestei maşini e verticală/superioară iar capacitatea maximă care se poate spăla în ea e de 6 kilograme. Clase de eficienţă sunt şi ele destul de bune: la spălare A, energetică A şi la centrifugare B. Aceste clase sunt oferite în funcţie de performanţele sale sau mai bine zis specificaţiile sale. Trebuie să recunosc că la capitolul centrifugare stă bine spre deosebire de modele similare, altele având D şi C. Dintre cele 13 programe de spălare amintesc şi următoarele: uşor de călcat, spălare lână, bumbac, prespălare, sintetice, extra-clătire dar mai sunt şi altele. Volumul tamburului e de 40 de litri care e aproximativ consumul standard de apă, iar consumul de energie e şi e unul bun că doar are eficienţă energetică A.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: selector centrifugare, uşor de folosit, are toate programele de spălare necesare, protecţie împotriva inundaţiilor, materiale de calitate, programare întârziată (poate fi setată spele de la o anumită oră, în caz că sunteţi plecaţi pentru un timp mai îndelungat) şi clasele de eficienţă sunt foarte bune.

Minusuri: nu i-am găsit încă.

Concluzie

Acest model numit Indesit WITXL 109 e recomandarea mea pentru cei care au un asemena buget şi doresc un aparat electrocasnic care să poată spăla diverse ţesături în condiţii optime.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu