Indesit WITL1061, mașina de spălat rufe

Mașina de spălat Indesit WITL1061 e una cu încărcare superioară și care poate concura cu aproape orice model. Bineînțeles nu e la fel de accesibile ca și una cu încărcare frontală deoarece designul e mai compact, deci poate fi comparată cu cele slim (la acelea adâncimea e mai mică și nu lățimea ca și la aceasta). Îmi place că panoul de control deoarece e ușor de folosit și totul e la îndemână. Toate mașinile cu încărcare superioară au panoul de control în partea superioară-spate. Finisajul e pe alb ca la majoritatea modelelor și nu veți găsi modele pe alte culori.

Prețul e foarte bun pentru ce oferă și trebuie să țineți cont de designul compact. Când alegeți un aparat e bine să alegeți unul de la un brand cunoscut. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

Chiar și după cum arată, se poate observa că are încărcare verticală. Capacitatea de încărcare nu e foarte mare și e normal să fie așa. Are o centrifugare de 100 RPM care e cam mică dar e ok pentru dimensiunile sale. Deci clasa de centrifugare e C, pentru spălare e A iar pentru consumul de energie e A+. Panoul de control e unul digital de aceea e și acel ecran digital. E însoțit de multe funcții și programe, dintre care amintesc: extra-clătire, bumbac, lână, sintetice, sport, programare întârziată etc. În total are 17 program și multe dintre ele le găsiți la mașini de spălat obișnuite.

Consum de energie într-un program standard e de circa 0.89 kwh și putea fi mai mic dacă avea mai multe tehnologii. Finisajul e pe alb iar dimensiunile sale sunt următoarele: 85 cm înălțime, 40 cm lățime și 60 cm adâncime. Deci e diferă ca și dimensiuni față de una cu încărcare frontală.

Plusuri: consum mic de energie, arată bine, fiabilitate crescută, programare întârziată, destule programe etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Indesit WITL1061 e o mașină bună iar pentru cei care vor rezultate și mai bune, e bine să alegeți una cu centrifugare mai mare (astfel rufele vor fi mai bine stoarse). Deci dacă alegeți o altă mașină cu centrifugare mai mare, puteți opta și pentru un uscător de rufe. Alternativele sunt multe și fiecare oferă ceva diferit, dar sunt modele și cu uscător incorporat dar nu și cu încărcare superioară. Jos e un clip cu un model similar:

Te-ar mai putea interesa