Indesit WITL106

Mașina de spălat verticală Indesit WITL106 e un model care are o capacitate de 5kg, o viteză de centrifugare de 1000 RPM și clasă de eficiență A. Acesta face parte din categoria mașinilor de spălat compacte (cu încărcare superioară) și care nu pot spăla cantități mari de rufe deoarece sunt înguste. Deci, nu ocupă mult spațiu datorită dimensiunilor sale și deci dacă nu aveți o locuință prea spațioasă, aceasta e soluția perfectă pentru dumneavoastră. Spre deosebire de mașinile ci încărcare frontală acestea au butoanele așezate mai în spate și nu în față. Pot spune că vine ca alternativă la WITXL 109(EX) dar dacă nu aveți un buget prea generos, se poate opta chiar și pentru acel model. Spun asta pentru că acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată
Deschisă

Specificaţii tehnice

Are încărcare verticală după cum am precizat și anterior. Capacitatea maximă de rufe care o poate spăla e de 5 kilograme iar viteza de centrifugare maximă e de 1000 rotații pe minut (are selector). Acestea pot să difere în funcție de programul de spălare și în funcție de cât aveți de spălat (în special dacă vreți să spălați anumite țesături). Clasele de eficiență sunt destul de bune și spun asta pentru că stă cam așa: eficiență energetică A, eficiență la spălare A și la centrifugare C. Deci are un consum de numai 52 litrii și de 0.95 kw la un program de spălare obișnuit. Pe partea de funcții și siguranță Indesit WITL106 are selectare centrifugare, sistem de reglare a consumului (în funcție de cantitatea introdusă), ecran LED și programare întârziată.

Indesit WITL106 are în jur de 16 programe pentru diferite tipuri de țesături și în funcție de timpul de spălare (spălare lână, sport, time4you, mătase etc). Nivelul de zgomot produs e destul de bun chiar și în timpul centrifugării/spălării. Astfel că în timpul centrifugare nivelule de zgomot se situează la 66 dB iar în timpul centrifugării la 77 dB. Pentru a depozita un astfel de aparat aveți nevoie de un spațiu minim de 40 cu 60 cm.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: silențioasă, compactă, arată destul de bine, ușor de folosit (vă puteți informa despre ea în manualul de utilizare), eficientă și realizată din materiale de bună calitate.

Minusuri: putea fi mai accesibilă.

Concluzie

Această mașină de spălat Indesit WITL106 e recomandarea mea pentru cei ce vor un astfel de aparat, într-un astfel de buget și în special de la acest producător. Dacă doriți un model accesibil, există alternative sau modele asemănătoare.

Te-ar mai putea interesa