Indesit Wite 107

Maşina de spălat cu încărcare superioară Indesit Wite 107 e una destinată gospodăriilor cu puţin loc şi e recomandată de cele 1000 rotaţii, capacitatea de 5 kilograme şi eficienţa energetică A. E destul de bună pentru familiile cu 3-4 persoane în componenţă şi are multe dotări care-ţi vor uşura viaţa (ca şi modelul WITXL 109(EX)). O astfel de dotare sunt rotiţele care te vor ajuta să deplasezi electrocasnicul dacă vei fi vreodată nevoit să o faci.

De asemenea e realizată din materiale de bună calitate, spre exemplu cuva e realizată din poliplex (un plastic). Iar preţul nu e mare. În opinia mea acesta e cel mai mic preţ posibil, dar la momentul cânt citiţi această recomandare s-ar putea ca preţul să fi scăzut sau crescut. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată
LCD informativ

Specificaţii tehnice

Indesit Wite 107 e o maşină cu încărcare superioară şi ştiu că multă lume nu preferă acest tip de electrocasnice deoarece nu li se pare normale, dar alegând un astfel de model aveţi mai mult loc în baie sau unde ţineţi maşina.

Nu excelează la capacitatea de încărcare deoarece încap doar 5 kilograme de rufe, dar puterea de rotire e de 1000 rpm şi o plasează în clasa C de eficienţă la centrifugare.

E destul de eficientă la spălare şi din punct de vedere al consmului de curent deoarece la ambele categorii are clasa A. Normal că o mulţime de astfel de aparate au clasa A şi acest model nu prea e chiar aşa de special al acest capitol.

Are 16 programe de spălare printre care cel manual (e spălare manuală), iar o funcţie interesantă e cea de reciclare a detergentului.

Are şi un mic ecran LCD care pe întuneric (şi pe lumină, dar la întuneric se vede mai bine) se vede verde, iar afişajul e destul de informativ

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, are rotiţe (aşa încât dacă vrei să o muţi nu trebuie să o ridici), parametrii de eficienţă şi clasele sunt normale (nimic deosebit), cuva e din poliplex şi electrocasnicul ocupă puţin spaţiu deoarece uşa nu se deschide în afară.
Contra: putea fi ceva mai ieftină.

Concluzie

Indesit 107 e un model care sigur îţi va plăcea deoarece nu costă mult, iar dacă vrei să vezi cum arată atunci îţi recomand clipul de alături care e un video preview de nota 10.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Indesit Wite 107”

  1. Am o asemenea masima de spalat, insa s-a spart sertarul detergenti si poate imi spuneti unde gasesc. Cu multumiri !

Comentariile sunt închise.