Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Indesit WINV80

Dacă nu ai prea mulți bani dar vrei să-ți achiziționezi o mașină de spălat bună și ieftină atunci îți recomand mașina de spălat cu încărcare frontală Indesit WINV80 cu 800 rotații pe minut, capacitatea cuvei de 5 kilograme și eficiență energetică A. Capacitatea de centrifugare e cam mică având în vedere că o mașină de 1100-1200 lei are o capacitate de centrifugare de 1200 rotații (sau 1000 rotații ca Eco Time Indesit IWC 6105). Eficiența energetică nu e A+, dar multă lume se mulțumește și cu A deoarece nu știu dacă e mare diferență între aceste clase.

Prețul bun Vezi prețul special de azi. După cum spuneam anterior e unul foarte mic, însă capacitatea de rotire a rufelor e cam anemică în opinia mea. La acești bani cu greu o să găsiți ceva cu un preț mai competitiv și cu aceste dotări.

Poze

Din față

Cuva

Specificaţii tehnice

Indesit WINV80 este o mașină de spălat cu încărcare frontală care stă cam prost la centrifugare deoarece are clasa de eficiență pe această parte de tip D. Dacă stă prost la acest capitol trebuie să știți că stă decent la eficiența la spălare deoarece are clasa A. Iar, într-un program standard consumă 56 litri și 0,95 W.

Are 16 programe în care normal că e inclus programul de 30 minute și alte funcții interesante ar fi sistemul de reglare a consumului și cel de protecție împotriva producerii de inundații.

Dacă sunteți preocupați de consum atunci trebuie să știți că are un consum de apă anual de 10.600 litri. Nu este un electrocasnic gălăgios deoarece 70 decibeli la centrifugare și 66 la centrifugare.

Alte detalii tehnice interesante probabil că ar fi culoarea clasică albă și materialul din care e realizată cuva – poliplex. Poate era interesant dacă era din Inox sau ceva de genul.

Păreri pro şi contra

Pro: costă puțin, aspectul e ok (dacă vă interesează acest aspect), eficiența energetică e A.
Contra: capacitatea cuvei e de doar 5 kilograme, iar la partea de centrifugare nu stă prea bine.

Concluzie

Indesit WINV80 este un electrocasnic foarte ieftin și vine cu foarte multe plusuri dar și minusuri cum ar fi eficiența slabă la centrifugare. În general, mașinile de la Indesit sunt bune, astfel și aceasta e bună. Vă invit să urmăriți clipul de alături care e un review video la un model superior ca performanțe și dotări.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu