Indesit UIAA12F, congelator No Frost

Căutați un congelator voluminos și aveți un buget decent pentru a achiziționa unul? Recomandarea mea vine de la o companie italiană și anume modelul Indesit UIAA12F. La-m ales pe acesta deoarece arată bine, are sistem de răcire No Frost, un volum generos și o capacitate de congelare corespuzătoare volumului. Poate fi pus chiar și în bucătăria dumneavoastră chiar lângă frigider/combină deoarece nu ocupă mult spațiu sau poate într-o cămară (trebuie ferit de căldură și umiditate ca oricare alt aparat frigorific).

Bineînțeles are clasa A+ datorită tehnologiei de răcire avansate care reduce nivelul de consum prin reducerea formării de gheață pe alimente și pereți. Acest UIAA12F are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Închis
Închis
Deschis
Deschis

Are un volum net de circa 220 litri care e decent pentru dimensiunile sale. Nu e dotat cu raftu sau suporturi pe ușă, ci doar cu 5 compartimente. Numărul mare de compartimente are un avantaj dar și un dezavantaj: puteți sorta alimentele, respectiv pierdeți spațiu. Având în vedere că e de 2-3 ori mai mare decât congelatorul unei combine, îl consider suficient de mare pentru o familie. Având în vedere volumul și clasa energetică A+, consumul de 299 kWh pe an mi se pare ok. Capacitatea de congelare impresionează – 11 kilograme la 24 de ore. Bineînțeles atunci când cumpărați mult, funcția de super-congelare devine esențială pentru a se menține mai proaspete acele alimente.

Nu veți întâlni dozator de gheață la acesta, dar are un design simplu și plăcut în același timp. La capitolul design, prezintă următoarele caracteristici: uși reversibile, finisaj pe culoarea albă, un mâner vertical destul de confortabil și ușa are o deschidere spre dreapta. Autonomia fără curent e o altă caracteristică importantă, care în acest caz e de circa 8 ore.

Plusuri: are tehnologie No Frost – consum decent de curent, alimentele își păstrează calitățile o perioadă mai lungă și nu vine cu multe butoane care v-ar putea încurca (ca la cele cu control electronic).

Minusuri: lipsă Big Box (e un compartiment mare, după cu se și numește, pentru depozitarea alimentelor mai voluminoase).

Acest Indesit UIAA12F poate fi următoarea voastră alegere și poate fi un aparat util dacă faceți rar cumpărături și vreți să sortați mai bine alimentele (aveți nevoie de mai multe compartimente). Chiar dacă o ladă frigorifică oferă mai mult volum, ocupă mult spațiu în bucătărie sau unde vreți să o puneți și are cam 3 compartimente, dar mari.

Te-ar mai putea interesa