Indesit UIAA 12

Un astfel de congelator Indesit UIAA 12 e alegerea ideală pentru cei care nu au un spațiu prea mare pentru a-l depozita și care au deja un frigider, iar congelatorul acestuia nu mai face față. În mare, are o capacitate de 280 l, eficiență clasa A+, o înălțime de 175 cm și e pe alb. Spre deosebire de o ladă frigorifică, acest aparat frigorific e vertical și deci necesită un spațiu de minim 60 cu 65 cm. Prezintă aceleași caracteristici speciale ca și o ladă frigorifică, adică capacitate mare de congelare, eficiență și volum are. UIAA 12 vă permite să sortați mai bine alimentele deoarece vine cu mai multe compartimente și nu cu două cum se întâmplă în cazul unei lăzi. Dacă ar fi să vă recomand și un frigider, l-aș alege pe Prime PTAA 3 V deoarece a apărut recent și e performant. Însă acest congelator are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Volumul său brut e de 270 litri și e împărțit pe mai multe compartimente. Mai precis, are 7 compartimente iar în fiecare puteți depozita alimente după bunul plac (le puteți chiar sorta în funcție de compartiment). Clasa de eficiență A+ nu trebuie neglijată deoarece reflectă consumul său energetic. Consumul său e cu circa 20% mai mic decât la vechile modele și deci e un astfel important atunci când alegeți un aparat frigorific. Capacitatea de congelare a congelatorului e undeva la 22 kg la 24 de ore. Deci va face față unor cantități mai mari de alimente care sunt introduse deodată. Nu vine cu ușă reversibilă, cum au combinele frigorifice (ușa se deschide spre dreapta cu ajutorul unui mâner extern).

Ca oricare alt aparat frigorific performant și acesta are funcție de super-congelare (pentru a menține calitățile anumitor alimente).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: 7 compartimente, volum mare raportat la preț, are un design plăcut, clasa energetică A+, ocupă puțin spațiu, poate congela cantități mari de alimente etc.

Minusuri: putea fi mai accesibil.

Concluzie

Indesit UIAA 12 e un congelator bun dar care nu e chiar accesibil în special dacă vă gândiți să vă luați și un frigider (vă depășește cu mult bugetul). Însă dacă aveți nevoie doar de un aparat pentru congelare performant și care să fie compact, un congelator e o alternativă destul de bună la o ladă. Puteți opta chiar și pentru o combină mai mare, dar alegerea rămâne a vostră în funcție de necesități și posibilități financiare.

Te-ar mai putea interesa