Indesit UIAA 12 F I, congelator înalt cu ușă reversibilă

Un congelator ca Indesit UIAA 12 F I ocupă foarte puțin spațiu dacă e să-l comparăm cu o ladă frigorifică de la oricare alt brand. Bineînțeles, o ladă frigorifică oferă puțin mai mult volum în același preț deoarece nu e compartimentată, ci are 1 sau 2 coșuri în partea de sus pentru alimente în pachete mici. Îmi plac mai mult congelatoarele datorită dimensiunilor sale și pentru că se pot sorta alimentele. Nu veți mai pune carnea congelată peste legume sau înghețată. Dar depinde fiecare persoană ce dorește să pună într-un astfel de aparat frigorific.

Acest congelator poate fi ales ca un upgrade deoarece mă gândesc că aveți un frigider cu congelator modest și care nu face față în anumite momente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Congelatorul de mai sus are un volum net total de 220 litri care e satisfăcător pentru orice familie, că doar mai aveți un frigider sau combină cu congelator incorporat. Aparatul de mai sus poate fi folosit când doriți și consumul de energie anual e irelevant cât timp nu vă folosiți tot timpul de el. Fiind un aparat mare, e oarecum normal să aibă sistem de răcire mai avansat care să reducă din consum – No Frost. Astfel că pe an, modelul de mai sus consumă circa 286 kWh.

Capacitatea de congelare la acest mode le de 11 kg la 24 de ore care e satisfăcătoare cât timp e mai bună decât cea a congelatoarelor incorporate. Interiorul nu e iluminat ca la multe lăzi frigorifice, deoarece nu are cum să ilumineze toate compatimentele. Designul e destul de simplu și plăcut la acest model: finisaj alb, ușă reversibilă, un mâner mic vertical, compatimente spațioase. Nu poate avea prea multe funcții, dar cea de super-congelare e standard.

Păreri pro și contra

Acest aparat are sistem de dezghețarea automat datorită sistemului de răcire NoFrost. Nu sunt variante mult mai dotate decât acesta, ci doar aspectul exterior poate fi altul.

Indesit UIAA 12 F I e un aparat care poate fi pus oriunde datorită faptului că ocupă puțin spațiu. Pentru cei interesați, am pus prezentare de mai jos.

Te-ar mai putea interesa