Indesit UI6F1TW, congelator silențios cu No Frost

Congelatorul Indesit UI6F1TW e unul dintre puținele aparate frigorifice cu sistem de dezghețare automat și capacitate generoase pentru congelare. E un model care e destul de apreciat de cumpărători deoarece e silențios, fiabil și are un consum mic de energie. Vine în ajutorul celor care au multă care sau alimente, în general, iar frigiderul sau combina nu ar fi de ajuns. Acesta poate fi folosit în anumite perioade ale anului și nu tot timpul. În rest puteți folosi congelatorul integrat al combine care oferă un volum mai mic.

Din poza de jos vă puteți face idee despre compartimentele disponibile și panoul de control de sus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cu sistemul de răcire avansat nu se mai formează gheață în exces, astfel că pe alimente nu vom mai găsi multă gheață și consumul e constant. Tot mai multe aparate au No Frost sau oferă o tehnologie cu același rol dar denumirea e diferită (depinde de brand). Oricum, aceasta nu are sens pe aparatele mici deoarece nu va fi prea utilă (eficiența energetică e insesizabilă).

Volumul net al acestui aparat e de 222 litri și e împărțit pe cele 6 sertare ale sale. Chiar nu aș putea să-i reproșez ceva deoarece se pot pune destul de multe în el, nu ca în poza de sus. Consumul de energie e mic pentru un aparat atât de mare, motiv pentru clasa energetică e A+.

Păreri pro și contra

Performanțele de congelare sunt destul de mari, adică puteți pune multe kilograme de alimente în 24 de ore. Poate fi pus în locul unui frigider, dar aș recomanda să-l puneți într-o cameră în care nu umblați foarte mult pentru că nu veți deschide prea des ușa sa. Designul e destul de simplu, mânerul său are o formă plăcută și iasă în evidență ușor datorită culorii sale. Temperatura se reglează ușor de la interior pentru că panoul de control e situat pe marginea superioară.

Indesit UI6F1TW poate fi pus aproape oriunde deoarece ocupă destul de puțin spațiu și o ladă frigorifică ocupă mult mai mult spațiu, plus că nu se pot sorta foarte bine alimentele, ci vin puse unele peste altele.

Te-ar mai putea interesa