Indesit UI61W.1, congelator alb silențios

Acest Indesit UI61W.1 are un preț bun pentru ce veți primi, adică volumul interior e generos, consumul de energie e redus și e silențios. Astfel de aparate nu au prea multe dotări, însă unele pot să vină cu sistem de răcire No Frost. Eficiența energetică e aceeași – A+, iar aceasta evidențiază consumul de energie care nu poate fi mai bun de atât. O alternativă mult diferită la acesta o reprezintă o ladă frigorifică deoarece oferă mai mult volum pentru aceeași bani, dar pe de altă parte, va ocupa mult mai mult spațiu și interiorul e fără compartimente.

Congelatorul acesta e destul de încăpător și se vede în poza de jos că e compartimentat cu sertare generoase. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dacă nu aveți loc în altă cameră pentru el, poate fi pus în bucătărie pe lângă mobilier pentru a nu deranja. Nivelul de zgomot e destul de mic în timpul funcționării, dar când congelează e normal să fie mai zgomotos. Fără un sistem de răcire avansat dezghețarea e manuală și nu cred că deranjează prea mult dacă nu-l veți folosi chiar tot anul. E ușor de curățat datorită formei sale, pe când la o ladă frigorifică e mult mai dificil. Îmi plac astfel de aparate pentru că sunt mari și nu veți ști niciodată când aveți de conservat mai mult.

Pot spune că e o investiție bine gândită dacă nu vă place să mergeți des la magazin și să stați la rând, iar dacă vi se pare scump, alegeți unul cu mai puține sertare.

Păreri pro și contra

Congelează cel mult 12 kg de alimente la 24 de ore și această capacitate nu e foarte relevantă atunci când introduceți alimente deja congelate. Arată bine pe alb și nu cred că-l veți cumpăra pentru cum arată ci pentru specificațiile sale tehnice foarte bune. Oricum, discutăm de un brand foarte popular și apreciat de majoritatea cumpărătorilor, iar modelul de sus e destul de nou de aceea nu e foarte popular.

Indesit UI61W.1 devine util pe timpul sezonului rece și nu numai, pentru că orice congelator integrat are o capacitate de congelare mică și sertarele sunt maxim 3.

Te-ar mai putea interesa