Indesit UFAAN400

Congelatorul Indesit UFAAN400 e un aparat frigorific cu un volum de 238 litrii, 7 sertare și eficiență energetică A+. Acest tip de aparat vine în ajutorul celor care au nevoie de un loc mare pentru depozitarea alimentelor și menținerea lor la o temperatură scăzută. Un astfel de congelator e precum o ladă frigorifică, numai că are forma unui frigider și vine cu sertare în locul celor două coșuri. Deci puteți sorta mult mai bine alimentele iar când aveți nevoie de un aliment, îl aveți mai la îndemână. Un alt avantaj ar fi că nu ocupă mult spațiu spre deosebire de o ladă. Ca oricare alt aparat similar și acesta are funcție Super Înghețare (Super Freeze) care poate fi pornită prin apăsare unui buton. Această funcție e foarte utilă atunci cân ddepozitați cantități mari de alimente proaspete. Nu e un congelator foarte accesibil dar nici prea scump. Spun asta pentru că Indesit UFAAN400 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis
Deschis

Specificații tehnice

Volumul net de 234 de litrii e împărțit pe cele 7 compartimente ale sale. Aceste compartimente vă permite să sortați mult mai bine alimentele spre deosebire de coșurile unei lăzi. Congelatorul vine fără sistem de răcire No Frost, dar și așa nu știu dacă există vreo ladă frigorifică sau un congelator cu acea tehnologie. O veți găsi doar la combinele scumpe și nu cred că merită banii în plus. Consumul de numai 270kW/an se datorează clasei de eficiență energetică A+. Chiar dacă congelatorul e împărțit în multe compartimente, acest lucru nu a afectat capacitate de congelare care e foarte mare – 22 kg la 24 de ore. Indesit UFAAN400 are un design simplu pe culoarea albă cu ușă reversibilă (așa e pe dreapta). Probabil cea mai importantă caracterisitică a acestui aparat frigorific e funcția super îngheț/congelare/Freeze. Ea vine sub diferite denumiri însă are același scop. Autonomia sa fără curent e de 14 ore.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: capacitate mare de congelare, ocupă puțin spațiu, eficientă, arată bine, volum mare și realizată din materiale de bună calitate.

Minusuri: nu e chiar accesibilă pentru oricine.

Concluzie

Acest congelator Indesit UFAAN400 e recomandarea mea în acest buget și din păcate sunt puține astfel de modele. Spun asta, pentru că am vrut să vă ofere o alternativă la aceasta. Dacă nu ați avut un astfel de aparat, vă sfătuiesc să citiți manualul de utilizare înainte să-l folosiți și să nu-l țineți decât în spații ferite de căldură.

Te-ar mai putea interesa