Indesit TZAA10.1, congelator de 77 litri

Indesit TZAA10.1 e un aparat frigorific mic dar bun pentru aranjarea și congelarea alimentelor. Puteți să-l puneți chiar și sub blat, cum e în poza alăturată. e perfect pentru cei care un plus de spațiu pentru congelare ori pentru cei care nu vor un congelator prea mare. E un aparat cu formă verticală, deci ocupă puțin spațiu oriunde l-ați pune. Clasa sa de eficiență poate fi observată și în partea de sus a aparatului (e inscripționat). Bineînțeles, volumul de 85 litri e cel brut și cel mai bine e să țineți cont de cel net.

Prețul său e bun dar tot un congelator mai mare cu volum dublu e mai accesibil decât dacă ați luat 2 congelatoare mici. Spun asta deoarece poate pe viitor veți avea nevoie de mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

E un aparat frigorific compact care nu ar trebui să lipsească din bucătăria voastră în special dacă nu aveți un alt aparat similar ori aveți un frigider mic (adică are și un congelator mic). Din acea clasă de eficiență energetică – A+, putem trage concluzia că are un consum redus de energie. Adică are un consum de 0.4 kWh la 24 de ore care e acceptabil și trebuie să ținem cont și de volumul. Capacitatea sa de congelare e foarte bună și, deasemenea, trebuie să ținem cont de volumul său. E vorba de o capacitate de 4 kg la 24 de ore care e bună iar la congelatoarele mai mari e și mai bună.

Are 4 compartimente dar și un recipient special pentru gheață. Ușa se deschide spre dreapta ca la toate, iar la multe dintre ele ușa e reversibilă. Finisajul alb e plăcut iar interiorul e bine iluminat.

Plusuri: are multe compartimente, consum redus de energie, ocupă puțin spațiu, recipient pentru cuburi de gheață și fiabilitatea.
Minusuri: nu prea are.

Indesit TZAA10.1 e o alegere bună în acest preț și e normal că are un consum de energie superior celui oferit de frigidere, deoarece are o sarcină mai mare. Jos e o prezentare reușită a acestui aparat și cred că vă poate ajuta să faceți o idee bună despre el.

Te-ar mai putea interesa