Indesit TIAA12X, frigider alb

Dacă vrei să achiziționezi un frigider în perioada următoare atunci îți recomand un frigider Indesit TIAA12X deoarece are un volum mare de 306 litri și nici nu consumă mult, motiv pentru care are clasa de eficiență energetică A+. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și nu e deloc mult având în vedere că are 2 ani garanție și că beneficiază de posibilitatea extinderii garanției prin garanția plus.

Culoarea aparatului frigorific Indesit TIAA12X e inox, însă trebuie știut că nu e realizat din materialul inox. Compartimentarea e realizată destul de bine în sensul că electrocasnicul e bine compartimentat. Astfel, partea de congelator are un compartiment, iar frigiderul e unul cu 4 rafturi din sticlă. Nu se vede, dar frigiderul are și compartiment pentru legume și fructe.

Aparatul

TIAA12X are compartimentul frigider de 236 litri, iar compartimentul congelator e de 70 litri. Congelatorul are doar un compartiment, iar capacitatea de congelare a acestuia e decentă. Frigiderul nu are doar 4 rafturi, ci și 4 suporturi pe ușă pentru ca dumneavoastră să puneți ce doriți în el cât mai facil. Normal că la interior e și lumină, adică e iluminat atunci când deschideți ușa pentru a dumneavoastră să identificați mai bine alimentele.

Pro: are un preț modic; raportul dintre preț și calitate e unul destul de bun; culoarea e gri-inox și asta e una care e foarte asemănătoare cu cea a frigiderelor ori combinelor de tip premium; clasa de eficiență energetică e A+ și din această cauză (sau invers) consumul de curent e unul foarte mic; înălțimea sa e de 175 centimetri și asta presupune că va încăpea destul de bine și în locațiile mai joase.
Contra: nu are No Frost, ceea ce înseamnă că dezghețarea și decongelarea trebuie realizată manual la un anumit interval de timp.

Aparatul de față e unul al anului 2012 și trebuie recunoscut că e destul de apreciat de către clienți și de aceea e în topul vânzărilor. Poate că e așa de apreciat nu doar datorită dotărilor, ci și prețului modic. Nu are multe funcții multiple, dar are Hygiene Control care va ajuta ca alimentele să fie mai sănătoase. Despre utilizarea sa se poate spune că nu e prea complicată deoarece vine cu manual și nu are vreun panou de control complicat sau lucruri asemănătoare.

Te-ar mai putea interesa