Indesit TIAA 12.1, frigider de 175cm

Indesit TIAA 12.1 e un frigider cu două uși și se adresează persoanelor interesate de ceva cu o capacitate mare și cele mai importante facilități (consum energetic redus, dezghețare automată frigider și altele).

Acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar în acest cost primim un aparat dotat doar cu cele mai utile facilități așa încât să fie cât mai ușor de folosit. De asemena pentru un beneficiu suplimentar se poate opta pentru buy back.


Beneficii

Principalul lucru la care se uită lumea e capacitatea, iar acest model are un volum de 306 litri, fiind vorba despre un volum net. Volumul frigiderului propriu-zis e de 236 litri, iar a congelatorului e de 70 litri… vorbim despre un volum net.
Consumul energetic e destul de mic, fiind vorba despre eficiență energetică A+.
Nu e un aparat care să fie gălăgios deoarece are un nivel de zgomot de 44 decibeli, acesta fiind unul minim.
Aspectul e foarte păcut, aparatul având o nuanță neutră (alb), iar mânerele sunt unele incorporate pentru un aspect minimalist.
Pentru ca dvs. să puteți pune aparatul unde doriți acest model are ușile reversibile, adică pot fi reglate să se deschidă înspre dreapta sau stânga.

Dezavantaje

Nu are o clasă de eficiență energetică superioară, adică A++ sau A+++.
Aparatul nu e dotat cu No Frost, dar are dezghețare automată a frigiderului ceea ce ajută la o întreținere mai ușoară a aparatului.

Concluzii

În cazul în care sunteți interesați de un frigorific avansat cu multiple funcții atunci acest model Indesit TIAA 12.1 ar fi recomandarea mea. Culoarea îl face să se integreze perfect în orice gospodărie, iar capacitatea de congelare e una de 2kg la 24 de ore, fiind mai mult decât suficientă pentru orice.
Despre brandul Indesit trebuie menționat că e unul italian, fiind al doilea cel mai mare producător din Europa. Acest producător/brand deține și brandul Hotpoint-Ariston. Calitatea produselor sale e una foarte bună, un impact pozitiv având îndelunga istorie care începe în anii 30. Fabricile Indesit sunt localizate în diverse țări, având undeva la 18 fabrici pe diferite continente.

Te-ar mai putea interesa