Indesit THP 642 IX I EE, plită inox pe gaz

Plita incorporabilă pe inox Indesit THP 642 IX I EE e un model foarte elegant care se adresează celor care au posibilitatea conectării la gaz. Unii utilizatori și-ar dori o astfel de plită, însă pentru că nu pot folosi o butelie și nici nu sunt racordați la gaz, trebuie să aleagă o plită mai scumpă (electrică). E mult mai ușor să conectați o plită electrică, doar că are un cost lunar ceva mai mare și curentul trebuie să aibă o tensiune constantă. Din poza de jos se vede că are un arzător mare special care e poziționat în partea dreaptă-spate.

Sunt destul de multe plite pe gaz și fiecare arată diferit, dar dotările sunt cam aceleași. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă plitele electrice sunt tot mai accesibile și mai elegante, plitele pe gaz rămân o opțiune de luat în considerare. Nu vin cu cine știe ce dotări speciale ori tehnologii, dar sunt prezente dotările standard: aprindere electrică și siguranță.

Designul e unul elegant datorită culorii – argintiu, dar tot mai multe astfel de plite arată cam la fel, doar butoanele și grilajul au o forme diferite. Bine mai sunt și cele cu sticlă sau mixte, care oferă alte avantaje.

Păreri pro și contra

O recomand pentru că are aprindere electrică integrată, siguranță în caz că se stinge flacăra, arată bine și costă puțin. Această se potrivește perfect pe orice blat dacă nu e foarte subțire și cuptorul poate fi pe negru/inox, dacă nu l-ați cumpărat deja. Pot fi pachete promo cuptor + plită, dacă doriți să mai economisiți niște bani sau poate că nu vă plac acele recomandări. Chiar dacă panoul de control e așezat frontal, plita are aceleași dimensiuni ca multe alte modele – 59 cm lățime și 51 cm adâncime.

Indesit THP 642 IX I EE e un model spațios pe care se pot pune vase destul de mari dar și mici fără ca ele să se miște (mă refer în special la arzătoarele normale și cel mic). Pe anumite plite e destul de dificil să puneți un ibric deoarece grilajul e prea depărtat.

Te-ar mai putea interesa