≡ Meniu

Indesit TFAA 10

Indesit TFAA 10 este un frigider modern care vine ca o alternativă la Arctic FB125+ și se recomandă prin volumul mare de 111 litri care e unul net și clasa de eficiență energetică A+ care e una foarte bună. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi care nu e deloc mare și se poate spune despre aparat frigorific că e destinat în principal familiilor mici.

Poze

Frigiderul Indesit TFAA 10 e unul clasic pe alb. Arată foarte bine la interior cât și la exterior. La interior are un raft din sticlă și un congelator cu o capacitate de congelare de două kilograme la 24 de ore. E bine compartimentat deoarece are un compartiment de frigider și unul de congelator.

Aparatul

Aparatul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificaţii tehnice

Aparatul Indesit TFAA 10 nu vine cu tehnologia No Frost însă dezghețarea e un proces automat. Ziceam mai sus că e bine compartimentat deoarece volumul net de 111 litri e împărțit în 96 litri ai frigiderului și restul care corespund congelatorului.
Alte modele nu sunt fac zgomot, dar acesta e destul de silențios deoarece nivelul de zgomot e undeva la 39 decibeli. Iar, în privința autonomiei nu trebuie să vă faceți griji deoarece e de 9 ore și asta înseamnă că dacă se ia curentul atunci timp de 9 ore alimentele nu se vor altera.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; fiabilitatea e una bună, iar garanția de 2 ani are și ea o contribuție la acest lucru; e ușor de folosit deoarece e un frigider clasic; nu ocupă deloc mult spațiu, iar la interior e destul de spațios datorită celor 111 litri; pe timp de noapte nu o să vă trezească deoarece nu e deloc zgomotos.
Contra: nu vine cu No Frost.

Concluzie

Pentru cei care stau într-o garsonieră cred că acest model de frigider ar fi foarte bun deoarece ocupă foarte puțin loc, iar prețul de achiziție e unul foarte mic. Nu vine cu No Frost, dar asta nu e foarte important deoarece dezghețarea se realizează automat. Iar, dacă locuiți într-un cartier în care curentul se întrerupe des atunci nu trebuie să vă faceți griji deoarece aparatul are o autonomie de maxim 9 ore în care alimentele nu se vor altera.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu