Indesit TFAA 10

Indesit TFAA 10 este un frigider modern care vine ca o alternativă la Arctic FB125+ și se recomandă prin volumul mare de 111 litri care e unul net și clasa de eficiență energetică A+ care e una foarte bună. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare și se poate spune despre aparat frigorific că e destinat în principal familiilor mici.

Poze

Frigiderul Indesit TFAA 10 e unul clasic pe alb. Arată foarte bine la interior cât și la exterior. La interior are un raft din sticlă și un congelator cu o capacitate de congelare de două kilograme la 24 de ore. E bine compartimentat deoarece are un compartiment de frigider și unul de congelator.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Aparatul Indesit TFAA 10 nu vine cu tehnologia No Frost însă dezghețarea e un proces automat. Ziceam mai sus că e bine compartimentat deoarece volumul net de 111 litri e împărțit în 96 litri ai frigiderului și restul care corespund congelatorului.
Alte modele nu sunt fac zgomot, dar acesta e destul de silențios deoarece nivelul de zgomot e undeva la 39 decibeli. Iar, în privința autonomiei nu trebuie să vă faceți griji deoarece e de 9 ore și asta înseamnă că dacă se ia curentul atunci timp de 9 ore alimentele nu se vor altera.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; fiabilitatea e una bună, iar garanția de 2 ani are și ea o contribuție la acest lucru; e ușor de folosit deoarece e un frigider clasic; nu ocupă deloc mult spațiu, iar la interior e destul de spațios datorită celor 111 litri; pe timp de noapte nu o să vă trezească deoarece nu e deloc zgomotos.
Contra: nu vine cu No Frost.

Concluzie

Pentru cei care stau într-o garsonieră cred că acest model de frigider ar fi foarte bun deoarece ocupă foarte puțin loc, iar prețul de achiziție e unul foarte mic. Nu vine cu No Frost, dar asta nu e foarte important deoarece dezghețarea se realizează automat. Iar, dacă locuiți într-un cartier în care curentul se întrerupe des atunci nu trebuie să vă faceți griji deoarece aparatul are o autonomie de maxim 9 ore în care alimentele nu se vor altera.

Lasă un comentariu