Indesit TDFP 57BP96 EU, mașină de spălat cu 14 seturi

Mașina de spălat vase Indesit TDFP 57BP96 EU e una standard pentru că nu necesită încorporare și se potrivește într-o bucătărie echipară cu aparate de aceeași culoare. Ea poate fi pusă lângă mobilier sau chiar sub blat lângă chiuvetă (pentru a o conecta la sifonul chiuvetei). Afișajul digital vă arată timpul rămas dar și programul ales (numărul corespunzător programului), iar pictogramele chiar ajută la alegerea funcției dorite. Dacă nu aveți o idee despre cum arată, am pus poza de jos pentru a vă face o idee.

Se vede foarte bine că are un panou de control simplu și nu cred că veți întâmpina greutăți în a-l folosi. E ceva mai complicat un panou de control digital cu multe butoane, dar nu prea veți vedea la astfel de modele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea acestui model e de 14 seturi și nu prea sunt multe modele care oferă coșuri mai încăpătoare. Oricum, cred că veți spăla destul de des cu ea pentru ca să nu înghesuiți prea mult coșurile sale. Nu-mi plac mașinile cu prea multe seturi deoarece au coșuri prea compacte, mai degrabă aș prefera pe cele cu coșuri flexibile (oferă ajustări diverse).

Consider că are un preț corect pentru eficiența sa energetică – A++, iar la spălare și uscare stă cam la fel de bine. Panoul de control e digital și sunt tot mai puține variante mecanice. Cele șapte programe de spălare sunt de folos pentru numeroase situații, depinde ce vă doriți un consum mai mic sau performanțe mai mari.

Păreri pro și contra

Funcția de încărcare la jumătate e o dotare tot mai des întâlnită și mi se pare foarte utilă că doar nu veți aștepta până ce veți umple aparatul de vase murdare. Aparatul electrocasnic de mai sus poate fi un bun ajutor pentru cei care nu vor să petreacă mult timp prin bucătărie, iar dacă nu aveți mult spațiu pentru depozitarea vaselor, pot fi lăsate în coșurile sale.

Indesit TDFP 57BP96 EU merită încercat dacă până acum ați spălat doar manual vasele. Pot fi puse și pahare diverse, tacâmuri, tăvi etc. deoarece e vorba de un aparat mare care are un interior generos.

Te-ar mai putea interesa