Indesit TAAN25(FR)

Dacă te interesează un frigider atunci îți recomand frigiderul Indesit TAAN25(FR) care e un model destul de vândut și în momentul de față e la ofertă cu o reducere de câteva zeci de procente. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pentru acești bani primești un frigider foarte capabil și singurul lucru care-i lipsește e funcționalitatea No Frost.

Poze

Arată ca în pozele de mai jos și trebuie știut că în imagini e un model folosit și astfel se explică diferitele acțibilde de pe ușile electrocasnicului. Modelul Indesit TAAN 25 FR e un model de culoare albă, iar FR din cod reprezintă faptul că e frigider și nu că ar fi destinat francezilor ori ceva de genul.

Exteriorul
La interior

Specificaţii tehnice

TAAN25 e bine compartimentat și are un volum net total de 298 litri. Frigiderul propriu-zis are 3 rafturi, iar congelatorul are doar un compartiment. Rafturile frigiderului fiind din sticlă se va putea observa că are un design interior foarte reușit. Autonomia fără curent a electrocasnicului de mari dimensiuni e una foarte bună fiind de 22 de ore și eu am rămas impresionat de aceste cifre deoarece modele mai scumpe au o autonomie mai mică.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț foarte bun și dacă adăugăm și faptul că e la ofertă atunci acesta e un mare plus; dispune de iluminare interioară, iar rafturile sunt di sticlă; frigiderul (compartimentul frigider) se dezgheață automat și aici nu va fi nevoie de intervenția dumneavoastră; vine cu o garaníe tradiíonal[ de 2 ani care poate fi m[rit[ la 3 sau 4 ani cu un efort financiar minim.
Contra: nu vine cu No Frost și acest lucru presupune că partea de congelator va trebui decongelată manual.

Concluzie

Dacă te interesează un frigider bun și care să aibă un preț accesibil atunci acest model ar fi destul de bun deoarece nu costă deloc mult și are chiar și un consum mic de curent și asta e demonstrat prin clasa energetică A+. Am spus-o de mai multe ori, dar cred că e bine să o repet, frigiderul e și bine compartimentat având multe rafturi și suporturi la ușă.

Te-ar mai putea interesa