Indesit TAA5, frigider 415l

Frigiderul Indesit TAA5 e unul de 415 litri și care vi-l recomand deoarece oferă mai mult decât ar putea oferi o combină. Nu are un congelator prea mare dar e destul de încăpător. E acel gen de aparat frigorific care merită achiziționat în specia dacă nu vă interesează culoarea sa sau poate vreți neapărat unul pe alb. Spun asta deoarece mulți consideră cu inoxul/argintiul e mai elegant, însă fiecare are alte preferințe. Designul e simplu și elegant în același timp, iar interiorul e foarte plăcut datorită rafturilor din sticlă. Spre deosebire de o combină, acesta re congelatorul poziționat în partea superioară, astfel va fi mai la îndemână. TAA5 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

E dotat cu două uși și nu cu una singură cum întâlnim la modelele ieftine și mici. Astfel are două compartimente: un frigider de 333 litri și un congelator de 82 litri. Deci oferă un volum destul de generos pentru un frigider și trebuie să știți că e vorba de cel net și nu brut. Frigiderul vine cu rafturi din sticlă, suporturi pe ușă, dezghețare automată și compartimente speciale pentru legume ori fructe. Pe de altă parte, congelatorul are un singur compartiment care e separat de un raft. Capacitate de congelare nu e mai mare de 4.5 kg la 24 de ore dar cred că e suficientă pentru cei care fac des cumpărături.

Nu e dotat cu dozatoare sau control electronic. Clasa A+ sugerează că are un consum corespunzător, adică de 341 kWh pe an. Pe partea de design oferă: finisaj pe culoarea albă, iluminare interioară, uși reversibile, mânere incorporate și deschiderea ușilor se face spre dreapta. La capitolul siguranță aduce un sistem antibacterian care e foarte important pentru cei care vor un aparat frigorific curat. Alături de acesta veți primi și tava pentru ouă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are rafturi din sticlă securizată, volum mare, preț atractiv, fiabilitate crescută, consum potrivit de energie și protecție antibacteriană.

Minusuri: capacitate de congelare mică (în special dacă îl folosiți rar și depozitați mai multe alimente deodată).

Concluzie

Acest Indesit TAA5 e un frigider reușit din cele mai multe puncte de vedere, iar având în vedere restul modelelor în acest buget, nu vă de ce nu l-ați alege pe acesta. Bineînțeles, un volum mai mare presupune că și dimensiunile sale sunt pe măsura volumului. Deci nu veți putea pune în locul vechiului frigider  în special că adâncime sa e de 68 cm iar lățimea de 70 cm.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Indesit TAA5, frigider 415l”

 1. „Sistem antibacterian pt un frigider curat” – vrajeala. Daca vrei un frigider curat trebuie sa il cuteti, sa ai grija ce si mai ale CUM depozitezi in el. Am crescut cu frigider ZIL rusesc ,fara sisteme de curatare si n-am patit nimic.

 2. Mi-a venit frigiderul
  Confirm ca are volum mare, are 4 rafturi ( in loc de 3 cum au f. multe acum)
  Congelatorul e ok daca nu vrei sa faci provizii pt 100 de ani
  Finisaje ok, italienii deseneaza frumos ( carcotasii vor gasi totusi mici imperfectiuni la imbinarile usilor)

  Minus:
  Am schimbat deschiderea usii si mi-a luat 1h. Gaurile de pe cealata parte nu sunt user friendly si trebuie sa te chinui sa bagi suruburile in ele la liber ca sa faci filetul cum trebuie , apoi le scoti si montezi usa.
  Are 70latime x68 cm adancime, mai cere 3-5 cm in spate, ai grija sa ai acest spatiu.

  Fiabilitare: vorba batraneasca om trai si om vedea, il am de 3 zile

  L-as mai cumpara odata la banii astia volulumul asta e ok ( parca suna a reclama la dacia logan)

Comentariile sunt închise.