Indesit SIAA12

Indesit SIAA12 e un frigider pe gustul meu deoarece vine la un preț foarte mic, e ușor de folosit, capacitatea e una decentă, iar consumul de curent nu e deloc mare. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un aparat care nu doar arată bine, ci respectă toate standardele așa încât suntem asigurați că deținem un aparat frigorific testat.

Poze

E un model foarte capacitiv cu un volum mare de 342 litri care e unul net. Vine cu 4 rafturi și cu 5 suporturi la ușă, iar din această cauză o să puteți pune tot ceea ce doriți în frigider fără a vă face griji de genul că nu mai e loc. Pe lângă cele patru rafturi mai are un compartiment mare pentru fructe și legume.

Deschis
Deschis
Închis
Închis

Specificaţii tehnice

SIAA12 e un model care nu doar arată bine, ci e foarte performant la răcire fiind dotat cu agent de răcire R600a care poate fi găsit în majoritatea aparatelor frigo. Deci, dacă o să fie nevoie vreodată să schimbați acest agent atunci o să-l găsiți cu ușurință. În ciuda faptului că e foarte performant, zgomotul produs nu e deloc mare deoarece vine cu un nivel de zgomot de undeva la 43 decibeli care pe scurt e mult mai mic decât cel al unui aspirator.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare; are o clasă de eficiență energetică de tip A+ care presupune un consum infirm de curent; Rafturile arată foarte bine deoarece sunt realizate din sticlă; vine cu iluminare interioară ceea ce înseamnă că nu trebuie să folosiți lanterna atunci când e întuneric; sistemul de dezgheáre e automat, chiar dacă nu are No Frost.
Contra: nu are No Frost și nici Multi Flow… caracteristici întâlnite la aparatele premium.

Concluzie

În cazul în care nu ai nevoie de un congelator atunci nu trebuie să dai bani în plus pe un frigider cu congelator sau pe o combină frigorifică. Un model care eu zic că e foarte bun e acest Indesit SIAA12 deoarece vine la pachet doar cu ce e mai important, reducând costurile de achiziție la minim. Despre cum arată poți vedea mai bine clipul de alături care e un excelent preview.

Te-ar mai putea interesa