Indesit SI61W, frigider de 322 litri

Frigiderul Indesit SI61W e unul de culoarea albă și cu un interior destul de bine iluminat, iar rafturile și suporturile transparente ajută foarte mult în acest sens. Sunt destul de puține frigidere fără congelator deoarece unora le este de folos acel compartiment pentru alimente congelate sau care trebuiesc congelate. Dacă nu aveți o ladă sau un congelator clasic, ar trebuie să vă gândiți la unul pe viitor pentru că anumite alimente nu pot fi ținute în frigider prea mult timp.

Din poza de jos se vede foarte bine interiorul său și cam ce se poate pune la interior pe suporturile de pe ușă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model standard și se vede din poza de sus că are un mâner nu foarte mare, dar cu o formă plăcută. Are o singură ușă pentru că are doar frigiderul propriu-zis și un număr mare de rafturi e un plus pentru acesta, deoarece se pot pune ceva mai multe alimente. Puteți face loc pentru vase mai mari dacă ajustați rafturile sale care sunt realizate din sticlă securizată.

Designul e unul alb cu finisajele simple și clasice, iar mulți dintre voi veți aprecia acest aspect. Dezghețarea acestuia e automat ca la multe alte modele și, în general, doar congelatoarele au dezghețare manuală. Consumul de energie e redus dacă îl raportăm la volumul său – 140 kWh pe an. Doar adâncimea e ceva mai mare, dar nu deranjează cât timp îl veți pune lângă mobilier.

Păreri pro și contra

Mi se pare a fi destul de silențios comparativ cu o combină dar depinde și de temperatura de la interior (dacă a fost sau nu atinsă). Anumite funcții pot afecta nivelul de zgomot, dar nu e cazul aici pentru că e un frigider simplu. Chiar dacă nu pare foarte mare, puteți pune destul de multe alimente la interior deoarece îi lipsește acel congelator. Datorită dimensiunilor reduse, acesta nu va ocupa foarte mult spațiu.

Indesit SI61W e unul dintre puține modele fără acel congelator din partea de sus și cu un volum net generos. Dacă aveți alte aparate în stil clasic, acesta se potrivește perfect.

Te-ar mai putea interesa