Indesit RI860C, plită cu control mecanic

Indesit RI860C e o plită incorporabilă ceva mai diferită și are doar arzătoare normale și mici. Panoul de control e similar cu cel al plitelor pe gaz și poate că nu vă place cele cu touch din anumite puncte de vedere. Se poate vedea din poza de jos că ele sunt poziționate pe diagonală pentru ca vi să aveți destul spațiu între vase. Poate că nici nu aveți nevoie de mai mult deoarece puterea totală instalată e de 5.8 kW. Această caracteristică evidențiază mai bine puterea arzătoarelor și evident că nu poate fi una prea mare în acest buget.

Plita arată destul de bine pentru că e o suprafață din sticlă vitroceramică neagră. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Doar după cum arată se poate ajunge la concluzia că e un model electric, iar puterea ei e dată de funcțiile și tehnologiile disponibile. Aceasta e o variantă simplu cu 4 arzătoare și butoane așezate pe lateral. Acestea se văd destul de bine pentru că nu sunt de tip touch și poate că v-ați obișnuit cu acest tip.

Dimensiunile plitei sunt destul de generoase dar nu diferă de cele ale unui model mai scump sau mai ieftin. Dacă considerați că ocupă cam mult spațiu pe blatul actual, atunci o plită de tip Domino poate fi singura variantă care vi se potrivește, adică care are 2 arzătoare.

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe cuptoare care se potrivesc alături de această plită, iar eu nu vă pot face o recomandare pentru că prețurile diferă de la un model la altul (unul multifuncționala ar fi ideal). Plita se descurcă destul de bine și nu sunt necesare niște cunoștințe prea mari. Veți găsi destul de multe poze cu acest model pentru a vă face o idee destul de bună despre acest model.

Indesit RI860C are un preț destul de mic și veți găsi destul de mule alternative dacă vă doriți ceva puțin diferit. Arată destul de bine și poate fi folosită cu ușurință, în special dacă anterior ați avut una pe gaz. Acum puteți spune adio alimentării cu gaz sau buteliei din bucătărie, deoarece discutăm de un aparat incorporabil ceva mai modern.

Te-ar mai putea interesa