Indesit RI161C, plită neagră cu control touch

Plita incorporabilă Indesit RI161C e una dintre modelele seria Aria care s-ar potrivi perfect în bucătăria voastră. Cuptorul incorporabil poate fi de la același brand și aș opta doar pentru o variantă cu minim 8 funcții, adică să fie multifuncțional. Incorporabilele sunt mult mai atractive din multe puncte de vedere și variante mai scumpe pot oferi arzătoare mai puternice, glisor (pentru temperatură) sau funcții de încălzire superioare.

E un model accesibil ca multe altele și arată destul de bine, iar o poză de prezentare o găsiți mai jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Evident, plita e una electrică doar că în acest preț nu vă puteți aștepta la prea multe. Mă refer la funcții și inducție, dar e de apreciat cronometrul care ușurează gătitul indiferent de ce aparat discutăm. Aragazurile pe gaz nu oferă timer sau mai știu eu ce funcții, de aceea au apărut cele electrice care nu sunt foarte pretențioase.

Panoul de control e ușor de observat și accesat, prin prin simple apăsări ale butoanelor disponibile, veți putea porni arzătoarele sau chiar să blocați interfața. Primele plite electrice apărute nu avea sticlă vitrocermică sau buton pentru blocarea interfeței, dar în prezent au devenit destul de competitive și soluții de luat în calcul. Pentru cei cu un buget limitat există câteva pachete promo cuptor + plită.

Păreri pro și contra

Timerul e foarte util atunci când știți exact cât va dura un anumit preparat și nu mai trebuie să stați lângă plită. Puterea totală a plitei e de 6200W și se împarte la toate cele 4 arzătoare. Chiar dacă are două arzătoare mini, are atât arzătorul normal cât și cel mare, în funcție de dimensiunea vasului. Zonele de gătit sunt bine depărtate pentru a vă ușura gătitul, iar plita e netedă că doar nu e pe gaz. E mult mai elegantă cu sticlă neagră și pot fi chiar alte culori, dacă optați pentru un alt brand.

Indesit RI161C e un aparat care se montează pe blat și nu necesită foarte multe cunoștințe pentru instalare, însă dimensiunile nișei trebuie respectate (sunt mai mici decât cele ale plitei).

Lasă un comentariu