Indesit RAA28, frigider clasa A+

Un frigider mediu ca mărime e acest Indesit RAA28, iar printre atuurile sale se numără prețul deloc mare, înălțimea medie de 143 centimetri și dezghețarea automată a sa. E un aparat cu două uși pe care eu l-aș recomanda cuiva care are nevoie de o soluție nu prea mare pentru a ține diferite alimente la rece.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un aparat care are un consum mic de curent de 226 kWh pe an căruia îi corespunde clasa de eficiență A+. Din imaginea de alături se poate vedea cum arată interiorul și cum e realizată compartimentarea.

Interiorul
Interiorul

Ca și specificații care te-ar interesa la acest model ar fi volumul de 212 litri (care e unul net), dezghețarea automată a frigiderului, capacitatea de congelare de două kilograme la două ore și nivelul deloc mare de zgomot. Rafturile frigiderului sunt realizat din sticlă securizată, fiind vorba despre 3 rafturi. Numărul de suporturi e 4, iar compartimentul de fructe e prezent și va ajuta la păstrarea fructelor fresh mai mult timp.
Congelatorul e situat superior având 41 litri, iar frigiderul propriu-zis e situat jos având 171 litri. Congelatorul e împărțit în două, iar capacitatea de a congela e foarte bună… după cum am zis (2kg la 24h).

Lucrurile care eu le apreciez la acest model sunt prețul mic, aspectul plăcut, compartimentarea bine gândită, stresul minimi când vine vorba despre curățare (dezghețarea fiind un proces automat) și ușurința în utilizare. Multă lume va aprecia faptul că are un consum minim de curent, motiv pentru care are clasa A+ de eficiență energetică. E foarte important ca un aparat frigo să aibă o eficiență energetică cât mai bună deoarece e în priză tot timpul, iar dacă e construit să consume mult atunci o să aveți facturi mari la curent… lucru care nu e valabil în cazul acestui model.

În rest, acest model e unul foarte bine realizat din toate punctele de vedere și eu l-aș recomanda pentru cineva cu un buget foarte mic pentru achiziția unui nou aparat frigorific. Pentru o familie cu 4 persoane e numai bun și să poți depozita fără griji o mulțime de alimente.

Te-ar mai putea interesa