Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Indesit RAA24

Acest frigider Indesit RAA24 e unul accesibil și fiabil, motiv pentru care ar putea fi următoarea voastră alegere în special că nu costă mult iar eficiența sa e A+. Trebuie să specific că are un volum de 230 l, o înălțime de 139 cm și un finisaj pe culoarea alb. Acesta poate fi amplasat oriunde deoarece nu e foarte înalt dar nici foarte lat. Congelatorul său e suficient de mare pentru cei care nu sunt așa de pretențioși, iar frigiderul e destul de funcțional având o mulțime de rafturi, compartimente și suporturi pe ușă. Aspectul e simplu dar și plăcut în același timp. Se observă că vine doar cu mânere incorporate și finisajul e destul de simplu adică nu veți vedea prea multe linii. Frigiderul RAA24 de la Indesit are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din față

Deschis

Specificații tehnice

Cei 230 de litri reprezint volumul brut al frigiderului, iar cel net e puțin mai mic – 226 litri. Deci nu e deosebire așa de mare iar acest volum e împărțit bine între cele două compartimente. Congelatorul are o capacitate de congelare de 2.5 kg la 24 de ore și deci putem spune că e ideal pentru cei care cumpără alimente mai des și puțin. Dezghețarea acestuia se face manual, pe când la frigider se face automat. Frigiderul are trei rafturi din sârmă, compartiment pentru legume și 4 suporturi pe ușă (puteți pune chiar și sticle pe ușa sa). Clasa A+ e foarte important când vine vine vorba de aparate frigorifice deoarece acestea trebuie ținute tot timpul în priză. Consumul e mic și mult inferior frigiderelor cu eficiență B sau A.

Pe partea de design se observă că e pe alb, Indesit RAA24 are mânere incorporate, uși se deschid doar spere dreapta și interiorul e iluminat. Vine doar cu un accesoriu – suport pentru ouă. Nivelul de zgomot e decent însă se putea mai bine – 45 dB. Autonomia sa fără curent e de 14 ore și poate fi considerată ca o medie.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie de funcționare decentă, arată foarte bine în orice bucătărie, e eficient când vine vorba de consume energetic și arată foarte bine atât la exterior cât și la interior.

Minusuri: nu are uși reversibile.

Concluzie

Indesit RAA24 e un frigider compact și recent apărut pe piață, motiv pentru care merită încercat și poate fi recomandat fără nici o problemă. Cu timpul, se poate opta chiar și pentru congelator (în caz că nu vă ajunge volumul congelatorului respectiv).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu